BOLLESCONES

SAMSUNG CSC
Hvem elsker vel ikke boller? Og hvem elsker vel ikke scones?
Slå de to sammen og få en knall gode bollescones!

SAMSUNG CSC
Dette ble bare så fantastisk godt. Også så enkelt da dere!
Oppskriften lager du på under fem minutter. Så er det bare å la bollesconesene steke. 

SAMSUNG CSC

Bolle scones
1 stor scones, deles i 4 biter

2 egg
1 ss fibersirup, kan sløyfes
1 ts bakepulver
80 g cottage cheese eller kesam
80 g mel: jeg brukt 40 g havremel, 20 g fiberfin og 20 g speltmel
2 ss sukringold
1/2 ts kardemomme
1/3 ts kanel
Rosiner, ca 40 g

Ha egg, fibersirup, og cottage cheese i en bolle. Her kan du velge å bruke en stavmikser for å få ut klumpene av cottage cheesen. Jeg gjorde ikke det. Jeg moste klumpene lett med en gaffel. 
Tilsett resten av ingrediensene utenom rosinene og rør til en deig. Ved så inn rosiner. La røren svelle i 5 minutter.
Ha deigen på en bakepapirkledd stekeplate. Form en runding som er cirka 2 cm tykk. 
Stek på 200 grader i 25 minutter.
Avkjøl bollesconesen i minimum 4 -5 minutter før du skjærer den. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Bollescones passer like godt til frokost som til dessert. Nyt den alene, sconsen er knall god i seg selv, eller server den med godt pålegg som brunost eller kesam og bær.
Håper det smaker :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg