Fredag og helgen er her
Har du bestemt deg for hva du skal ha til fredagsmiddag?
Kanskje jeg kan friste med en deilig burgerpølse?
Denne enkle middagen tar bare 10 minutter å lage! Og den er sunn og kjempe god!
Burgerpølse i lompe med bacon og tzatziki, er en smakfull middag som kan spises som fredagsmiddag eller som middag en helt annet dag.
Håper det smaker!
Fredagsmiddag – burgerpølse
Eller middag en hvilken som helst annen dag
Til 2 personer
150 g agurk
2 hvitløksfedd
150 g gresk yoghurt, eventuelt kesam
1/3 ts salt
1/4 ts pepper
400 g karbonadedeig
Salt og pepper
8 skiver bacon
1/2 avokado
1 tomat
4 salatblader
1/2 paprika, jeg brukte gul
4 lomper
Start med å lage tzatzikien. Riv agurken og press ut noe av vannet. Finhakk hvitløken. Bland så sammen revet agurk, finhakket hvitløk, gresk yoghurt, salt og pepper. La tzatzikien stå mens resten av maten laget.
Del karbonadedeigen i 4 biter. Form hver bit til en pølse. Krydre med salt og pepper. Stek burgerpølsene 3 -4 minutter på hver side.
I mellomtiden skjærer du avokado, tomat og paprika i skiver.
Sprøstek baconet.
Ta frem lompene. Legg et salatblad, noen skiver tomat, paprika og avokado på hver lompe. Ha over 1 burgerpølse og 2 skiver bacon. Topp med tzatziki.
Spis og kos deg!
Dette var faktisk middagen min i går. I dag skal jeg nemlig ut å spise på Eataly i godt selskap. Noen dager er det deilig å slippe unna middagslaging.
Ha en finfin fredagskveld
Kristine ♥
Linn:
Jeg liker mat som både ser, smaker og gjør godt 🙂
Pernille:
Ja, det vil fungere helt fint 🙂
Henriette Celin:
Prøv selv 🙂
linnmblom:
Knall godt og enkelt å lage 🙂
Mona:
Matnerd 😉
Josefine:
Kos deg med middagen 🙂
Nina Bakke:
Ja, kjempe godt 🙂
digg
Middagen imorra 😀
Du kan mat assa!!
Åh det så utrolig godt ut 🙂
Så kjempe herlig ut 😀
Kan jeg bruke yoghurt naturell i tzatziki?
Ser skikkelig digg ut 🙂