SAFTIG EPLEKAKE

SONY DSCHurra for epletid. De norske eplene er så fantastisk gode!
Jeg har dessverre ingen epletrær, men heldigvis bugner butikken over av rimelige og deilige epler. 

SONY DSC
Før jeg dro til Krakow laget jeg denne saftige eplekaken. Jeg ville bruke opp eplene mine før jeg dro. Det førte til at vi hadde en knall god matpakke på flyet, nemlig eplekake. Så utrolig godt!
Vil du virkelig kose deg serverer du eplekaken med litt vaniljeis, vaniljekrem eller ProPud vanilje. Da blir det fest i ganen! 
Her kommer oppskriften. Enjoy!

SONY DSC

Saftig eplekake

4 egg
4 ss sukringold
1 ss fibersirup, kan sløyfes
50 g mandelmel
50 g speltmel
1 dl melk
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ss kanel
100 g kesam

3 epler
3 ss sukringold
3 ss kanel

Pisk egg, sukringold og fibersirup luftig. Tilsett så melk og kesam. 
Rør sammen tørrvarene og bland i det våte.
Del eplene i biter.
Ha røren i en form.
Fordel eplebitene over. Strø på kanel og sukringold.
Stek kaken på 180 grader i 30 minutter.
Avkjøl i formen. 

Ta deg et eple eller lag deg en saftig eplekake i dag :grin:  Det både smaker godt og gjør godt for kroppen!

Kristine ♥

16 kommentarer

Siste innlegg