EN KJAPP TRENINGSØKT

God ettermiddag fra Krakow!
Det er bare helt fantastisk her nede. Gradestokken ligger på tjueåtte -tjueni grader og himmelen er knall blå. For ikke å snakke om hvor nydelig denne byen er! Arkitekturen, historien, stemningen…. Jeg har vært i andre vakre storbyer som Paris, Roma, Praha og Budapest, men jeg må ærlig innrømme at Krakow topper disse byene. Fantastisk er bare forordet. Krakow er rett og slett en by som må oppleves! 

SONY DSC
I går hadde vi en kjapp treningsøkt.
Jeg er ikke den som på død og liv må trene på ferie, det er faktisk ofte jeg er på ferie uten en eneste treningsøkt. Men når både tiden, energien og lysten er der, why not? 

SONY DSC
Vi koste oss med en Nocco på balkongen til morgensolen, før vi trasket bort til et crossfit senter som ligger like i nærheten av der vi bor. Jeg hadde i grunn håpet at jeg kunne slenge meg med på en wood. Jeg har jo aldri gjort en wood! Dessverre gikk det ingen da vi kom. Isteden ble det en kjapp treningsøkt på egenhånd. 
Tretti minutter. Så raskt og effektivt kan det gjøres! 
– Knebøy
3 sett * 10 repetisjoner 
i supersett med
– Chins
3 sett * 8 -9 repetisjoner 
– Stark markløft
3 sett * 12 repetisjoner 
i supersett med
– Roing
3 sett * 12 repetisjoner 
– Bulgarsk utfall
3 sett * 10 repetisjoner 
i supersett med
– Sidehev
3 sett * 12 repetisjoner 

I dag har vi vært i saltgruvene. Et virkelig nydelig syn. Nå skal vi ut å ta oss en is og traske litt rundt i byen, før det blir middag og hygge. 
Håper mandagen din har vært bra og at uken din blir super.
Smil, ta en dag av gangen og gjør det beste ut av de øyeblikkene du får :grin:

Kristine ♥

22 kommentarer

Siste innlegg