Har du bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag?
Fredag og taco tenker du kanskje?
Onsdag kveld laget jeg denne fantastisk gode middagen, en blanding av enchiladas, fajitas, burritos og taco. Dette er den perfekte fredagsmiddagen! Fredagakos til alle og enhver! Eller lørdagsmiddagen…eller en annen dag du vil ha noe skikkelig godt til middag.
Den perfekte fredagsmiddagen
Til 2 sultene
6 lomper, spelt, havre eller original
600 g karbonadedeig
1 boks bønner
1 rødløk
1 liten boks maiskorn
3 -4 ss tacokrydder avhengig av hvor sterk du vil ha den, jeg bruker hjemmelaget etter denne oppskriften, men du kan gjerne bruke ferdigkjøpt
3 ss tomatpure
0,5 dl vann
200 g rømme eller creme fraiche, jeg bruker original, men du kan også bruke lettvarianter
Tilbehør
Kesam
Avokado
Tacosaus
Skjær løken i biter. Stek den i en panne sammen med karbonadedeigen. Ha i tomatpure, tacokrydder og vann. La det hele småkoke et par minutter. Rør så i bønner, maiskorn og rømme.
Fordel fyllet i lompene og rull dem sammen. Legg lomperullene på et stekebrett. Gratiner de i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
Server med avokado i biter, tacosaus og kesam.
Nyt!
Test denne nye vrien på tacoen i kveld. Så utrolig godt!
Håper du får en god helg. Og ha en deilig fredagsmiddag
Kristine ♥
Åse:
Prøv den selv Åse 🙂
Henriette Celin:
Det var det. Prøv oppskriften 🙂
elisebr:
Det var kjempe godt 🙂
Joyce Sesilie:
Ja, finnes jo så mange tacovarianter. Taco hver dag 😀
Cathrine:
Kos deg med middag. Du får sove litt først kanskje? 🙂
Jeg sitter å sikler på denne etter nattevakt. Det blir helt klart middagen i dag 🙂
Det så godt ut! Her er det fredagstaco som er tingen eller quesadilla, spiser gjerne taco hver dag jeg 😀
Nam! Så godt det så ut 🙂
Så kjempe deilig ut!
Skikkelig fristene!