HVA JEG SPISTE FØR TRENING OG SELVE TRENINGSØKTEN

Ettersom jeg ofte får spørsmål om hvordan jeg trener og spiser, tenkte jeg å vise dere hva jeg spiste før trening og selve treningsøkten i dag. 

SAMSUNG CSC
Folk er forskjellige. Jeg liker å få i meg noe rett for treningsøkten, spesielt om det er styrketrening jeg skal gjennomføre. Hvor mye avhenger av hvor lenge det er siden jeg spiste sist måltid og hvor sulten jeg er. Noen ganger tar jeg meg bare et eple, mens andre ganger spiser jeg noe som minner mer om et mellommåltid. 

SAMSUNG CSC
I dag følte jeg for litt ekstra energi og tok en skyr & cottage cheese i vaniljesmak som jeg toppet med en halv cookie dough lean bar i biter, jordbær, frokostblanding og en rute smeltet sukrinsjokolade mens jeg drakk en Nocco. Dette her kunne jeg nok spist hver dag. Makan til super god fastfood!

SAMSUNG CSC
Gammelt treningstøy. Better Bodies topp og d-core tights. 

Selve styrkeøkten var en økt med hovedfokus på rygg, skuldre og armer. Også ble det knebøy. Jeg bare elsker knebøy for tiden!
– Knebøy til boks
6 sett * 6 repetisjoner 
– Chins
3 sett * maks antall repetisjoner 
– Skulderpress med stang
4 sett * 8 -9 repetisjoner 
– Biceps curl med stang
4 sett * 8 -9 repetisjoner 
– Fransk press
4 sett * 9 -10 repetisjoner 
– Upright row med stang – på bildet
3 sett * 12 repetisjoner 
– Revers flyes med manualer
 3 sett * 10 -12 repetisjoner 
– Sidehev med manualer
2 sett * 14 -15 repetisjoner 

SAMSUNG CSC
Jeg vet jeg ser fryktelig sint ut på dette bildet her, det er jeg altså ikke. Jeg er bare dypt konsentrert :mrgreen: Treningsansiktet!

Kristine  ♥

8 kommentarer

Siste innlegg