ENKEL OG SUNN HAVREPIZZA – PIZZA HVER DAG

SONY DSC
Pizza er noe jeg absolutt aldri blir lei. Jeg kan spise det hver dag og synes det er like godt hver gang! 
Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene. Den er kjempe god og du lager den på under en halv time. Jeg er sikker på at den vil bli en ny hverdagsfavoritt! 

SONY DSC
Enkel og sunn havrepizza
Til 1 person

Bunn
1 egg
1 ss vann
50 g tørrvare, jeg brukte 40 g havremel og 10 g fiberfin
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

Fyll – her kan du naturligvis bruke det du ønsker
1 ss tomatpure
1 ss ketchup
Ca 120 g grillet kylling
1 tomat i skiver
1/2 rødløk i skiver
1/4 gul paprika i terninger
Ca 40 g revet ost, jeg bruker jarlsberg
1 ts oregano
1/3 ts hvitløkspulver

Start med bunnen. 
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Smør utover til en sirkel en bakeplate med bakepapir.
Stek på 200 grader i 10 -12 minutter. Jeg glemte min i ovnen og lot den stå nærmere 15 minutter, så kantene ble litt svidd! 
Når bunnen er ferdigstekt smører du på ketchup og tomatpure. Ha over tomat, rødløk, kylling og paprika. Strø over ost, oregano og hvitløkspulver. 
Etterstek på nederste rille i ovnen i ytterligere 10 minutter eller til osten har smeltet. 

SONY DSC
Jeg har toppet pizzaen med ruccola og en dæsj creme fraiche. Så godt!
Prøv havrepizzaen til middag, lunsj eller kvelds. Håper det smaker :grin:

Kristine ♥

16 kommentarer

Siste innlegg