God morgen skjønninger ♥ Håper dere har sovet godt.
Jeg har akkurat spist denne herlige frokostbollen. En skikkelig god havregrøt toppet med ProPud med karamellsmak, yacon sirup, blåbær, kakaonibs og sjokoladenøtter. En real luksusgrøt. Jeg pleier nemlig ikke å ha sjokolade på grøten hver dag, men i dag var det akkurat det jeg hadde lyst på, og har du lyst har du lov! I tillegg ble det en god kopp kaffe til frokostbollen. Kaffe må jeg ha hver morgen!
God havregrøt til frokostbollen
60 g havregryn
2 dl vann
2 dl melk, jeg bruker stort sett kokosmelk eller mandelmelk
1 egg
1 ts kanel
1 ss kokosolje, kan sløyfes
Jeg lager havregryn natten over. Da går det så raskt på morgenen.
Legg havregrynene i vann og la de ligge natten over. Ha så blandingen i en kjele sammen med melk, egg, kanel og kokosolje. Kok opp og server.
Lager du grøten uten å la grynene ligge natten over, har du havregryn, melk og vann i en kjele og koker opp. La koke i 5 minutter. Tilsett så resten og la koke i ytterligere 5 minutter. Server.
Dette er en skikkelig god havregrøt som er mettende og næringsrik. Den passer like godt til frokost, som lunsj og kveldsmat. Topp den hva enn du måtte ønske. Cottage cheese, kesam, friske bær, frukt, syltetøy, sukrin, smør eller annet godt. Stort sett alt passer på denne grøten!
Nå får jeg komme meg avgårde på forelesning.
Ønsker dere en herlig tirsdag
Kristine ♥
Marie Vigebo:
Blir ekstra glad av en slik frokost, ja 🙂
Janne:
Knall godt 🙂
Victoria Larsen:
Det smakte like godt som det ser ut, om ikke bedre 🙂
Anette:
Hihi… Ja, eller hva! 🙂
Sjokolade til frokost er luksus 😛
Ser jo helt fantastisk godt ut! 😀
For en luksus bolle 🙂
Woow, det der så jo bare helt nydelig ut!! Den frokosten må jo virkelig gi en kick start på dagen 😀 Kos deg masse og nyt tirsdagen!