LØPETUR OG VARMENDE TACOGRYTE

SONY DSC
Det er flaut og si, men jeg ble faktisk såpass inspirert av å skrive løpeinnlegget i går, at jeg startet dagen i dag med en løpetur! Jeg stod faktisk opp kvart over fem i morges! Hva skjer med meg? Jeg tok en god kopp kaffe, besvarte et par mail og giret meg opp med musikk før jeg la ut i høstværet. Til tross for at det var ufattelig tidlig, ble det en skikkelig god økt og jeg storkoste meg. Kanskje det var fordi jeg hadde go´sanger som ‘You’ med Martin Weleno, ‘L’amour toujours’ – Tiesto, ‘Jack Wit Us’ – Bryen Cox remix, ‘Crying Out  Loud – Loreen og ‘We Run The Night’ – Havana Brown på øret? :grin: Det ble en 50 minutters løpetur. Etter en dusj og en enkel frokost, var jeg full av energi og klar for første dag i praksis. 
SONY DSC
Jeg må dele denne utrolig gode og varmende tacogryten jeg laget til middag. Jeg hadde akkurat 40 minutter mellom praksis og jobb. Middagen måtte være rask slik at jeg både skulle rekke å lage den og å spise den! Denne tacogryten laget jeg på rett over 10 minutter. Også ble den knall god! Denne kommer til å bli en favoritt utover høst- og vintermånedene. En god, sunn og varmende gryte er et must på denne tiden av året. 

SONY DSC

Varmende tacogryte
Til 2 

1 pakke karbonadedeig
1 løk
2 hvitløksfedd
1/2 chili, kan sløyfes
2 ss tacokrydder, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
1 pose frosne erter​
1 boks maiskorn

Topping
Rømme
Revet ost
Jalapenos

Hakk løken grovt. 
Ha karbonadedeig og løk i en gryte sammen med en klatt smør på middels til høy varme. Stek til løken har blitt blank. Tilsett finhakket hvitløk og chili, hakkede tomater, tomatpure, tacokrydder og frosne erter. La gryten koke i 4 -5 minutter. Rør i maiskornene og server. 

SONY DSC
Som topping på tacogryten har jeg strødd over revet ost, jalapenos, og en dært rømme . Det er naturligvis valgfritt, men jeg vil virkelig anbefale det. Toppingen setter prikken over i’en på gryten. Så enkelt og så godt!

Kristine ♥ 

10 kommentarer

Siste innlegg