MANDAG MED GLUTE BRIDGE OG MARS

Riktig god mandag. Ny uke og nye muligheter, er det ikke herlig?

Jeg har faktisk ikke vært på trening siden torsdag! Jeg dro tidlig avgårde til Tønsberg på fredag og var på et fantastisk julebord med flotte mennesker i regi av Aller Media og AdLink. Da jeg kom hjem igjen på lørdag, var jeg rett og slett så klein at jeg droppet trening. Søndag føltes det fortsatt ut som om jeg hadde hangover – ja, det ble litt vel mye alkohol! Da ble det bare en rolig restitusjonsdag med foam rolleren. I dag var jeg derfor gira på en skikkelig god treningsøkt!

SAMSUNG CSC
Ben, med fokus på lår og rumpe, fikk kjørt seg seg skikkelig! Økten bestod av tunge knebøy, bulgarsk utfall og strakmark. Jeg avsluttet økten med høyreps på øvelsen glute bride meg strikk, som du ser over. Vanligvis pleier jeg å bruke minibands, men jeg fant dem ikke. Isteden brukte jeg bare en vanlig treningsstrikk som jeg knøt en knute på. Det fungerer vel så bra! ​ Her ble 3 sett med 30 repetisjoner. 

SAMSUNG CSC
Og slik så jeg da ut etterpå. Rimelig død! 
Ta bare 30 sekunders pause mellom settene slik at du gjør 30 repetisjoner, tar en kort pause på 30 sekunder og så gjør 30 nye repetisjoner. For hver repetisjon passer jeg på å tilte bekkenet godt og stramme rumpemuskulaturen på toppen – det er derfor jeg holder meg på rumpen. Jeg føler at jeg får bedre kontakt da.  Etter 90 repetisjoner skal jeg love deg at det brenner skikkelig i rumpestumpen!
Du kan også gjøre glute bride uten strikk om du vil ha en enklere versjon.  

SONY DSC
Etter trening testet jeg den nye Mars proteinbaren. Fy søren den var god! Jeg har hørt mye positivt om den, men trodde ikke den skulle være så god. Proteinbaren har kommet i en snickersvariant også. Jeg gleder meg til å teste den!

SONY DSC
SONY DSC
Bildene taler for seg selv. Jeg får lyst til å ta en til når jeg ser på skjermen nå! Mars baren smaker faktisk omtrent som vanlig mars. Sjokolae, nougat og en deilig karamell er jo en uslåelig kombinasjon.
Det må sies at disse proteinbarene er ikke super sunne. De inneholder litt sukker og mye tilsetningsstoffer, men de er et ok alternativ når søtsuget melder seg eller du har lyst på noe ekstra godt. 

Håper uken din blir super duper :grin: 

Kristine 

8 kommentarer

Siste innlegg