SUPER ENKLE OG SUNNE PANNEKAKER

Jeg vet ikke med dere, men i dag kjente jeg virkelig at jeg måtte ha noe annet enn tung julemat. Da slo jeg til med disse super enkle og sunne pannekakene til lunsj. Knall godt!

SONY DSCPannekakene slenger du sammen på noen få minutter. Du trenger faktisk bare tre ingredienser; banan, egg og havregryn. Dette er super ingredienser som ikke bare gir deilig smak, men som også gir super sunne pannekaker. Banan bidrar med en rekke viktige vitaminer og mineraler som kalium, fosfor, magnesium, vitamin K. Egg gir deg proteiner og sunt fett, i tillegg til en rekke vitaminer og mineraler. Fra havregryn får du langsomme fibre, litt protein og viktige mineraler som sink, magnesium og jern.  

SONY DSCBanan er helt fantastisk i pannekakerøren. Frukten gjør pannekakene mer saftig og naturlig søte. Jo mer moden bananen din er, jo søtere og saftigere blir pannekakene! For de av dere som ikke er så glad i banansmaken, ta det helt med ro, det smaker faktisk ikke banan! Jeg synes ikke banan er spesielt godt, men disse pannekakene elsker jeg! 

SONY DSC

Super enkle og sunne pannekaker

1 stor banan, eventuelt 2 små, gjerne godt modne
2 egg
1 dl havregryn, eventuelt mel av annen type
Valgfritt: 1/2 ts kanel, 1/2 ts kardemomme og 1 liten klype salt

Ha alle ingrediensene i en bolle. Mos med stavmikser. Du kan eventuelt også bruke blender eller foodprosessor. Stek pannekaker i en panne på middels varme. Server lune. 

SONY DSC
Nystekte pannekaker med brunost. Mmmm… Fantastisk godt!
Håper de faller i smak hos deg også :razz:

Kristine ♥

12 kommentarer
  1. Heidi:
   Frakten på iHerb har blitt dyrere, ja. De har noen kampanjer med jevne mellomrom hvor det er rimeligere, men stort sett er den litt kostbar. Pass på at pakken veier under 1800 gram, da får du den billigste frakten 🙂

  2. Hei!
   Veldig off topic i forhold til innlegget..
   Jeg bare har ikke bestilt noe på Iherb på sikkert godt over et år, og ser nå plutselig at frakten er kjempedyr. Synes ikke det er lenge siden du nevnte frakten var gratis (slik den var før), er det ikke sånn lenger?

  3. Så enkle og gode pannekaker! 🙂 veldig god metthetsfølelse 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg