SELVTILITTEN SITTER I HODET

Har du noen gang tenkt at du vil ha det bedre og få bedre selvtillit om du bare blir litt slankere, får litt større rumpe eller blir litt sterkere? Det har i hvert fall jeg! Men sannheten er av selvtilliten sitter i hodet og at endringer som går på utseende, ikke gjør noe med hva og hvordan vi tenker om oss selv. Vil du ha det bedre, føle deg bedre og få bedre selvtillit, må du starte med hodet og endre måten du snakker og tanker om deg selv. 


Selvtilliten kan faktisk trenes opp og ofte kan små endringer gjøre stor forskjell. Å være bevist på egne tanker, er det viktigste steget for for bedre selvtillit. For eksempel kan du velge å  ikke lytte til de negative tankene om deg selv når disse kommer, og isteden la de fly forbi. Eller stille konstruktive spørsmål til de negative tankene som kommer. Når du tenker at du ikke får til noe, kan du spørre deg selv om dette er faktisk sant og isteden ramse opp en rekke ting du har fått til.  

Har du god selvtillit vil du ha tro på deg selv, ha et godt inntrykk av deg selv, være trygg i egen kropp og vite hva du vil. Stort sett vel og merke, vi har alle dager hvor vi ikke er på topp og blir usikre. 
Start med hodet, så vil du raskt føle deg bedre også i kroppen!

Kristine ♥

14 kommentarer

Siste innlegg