KANELBOLLEBRØD

SONY DSC
God søndagsmorgen godt’folk ♥ Nå dufter det kanelsnurrer i hele leiligheten! Kanelsnurrer er noe av det beste jeg vet. I dag laget jeg en brødversjon av den kjære kanelsnurren. Ingen elting, ingen heving og ingen utkjevling. Her er det bare å blande sammen ingrediensene og vente mens brødet steker! Resultatet blir et saftig og super godt brød med smak av kanelbolle. Så utrolig godt! Håper du lar deg friste. 

SONY DSC

Kanelbollebrød
1 brød

3 egg
4 ss sukringold
2 ss smeltet smør, valgfritt
1 ss kanel
1 ts kardemomme
2 ts bakepulver
50 g mandelmel
50 g speltmel, eventuelt bokhvetemel for en glutenfri versjon
100 g  havremel, eventuelt mer speltmel
100 g kesam, eventuelt gresk yoghurt
1,5 dl melk
1 god håndfull rosiner, valgfritt

Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha så i smeltet smør.
Bland sammen tørrvarene. Tilsett eggedosisen, kesam og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Rør tilslutt inn rosinene. 
Stek på 180 grader 45 -50 minutter.
La brødet avkjøles noe før du skjærer i det. 

SONY DSC
Som glasur har jeg brukt 2 ss vaniljeprotein, 2 ss sukrinmelis, 1/3 ts kanel og vann til passe konsistens. Mmmm…

SONY DSC
Håper du vil teste kanelbollebrødet og at det faller i smak. Ha en toppen søndag videre! Her skinner solen og jeg skal hvert øyeblikk komme meg ut for en gå en tur med en venninne. Herlig! Nyt dagen videre :mrgreen:

Kristine  ♥

Siste innlegg