PROTEINRIK SJOKOLADEMOUSSE MED TRE INGREDIENSER

                                                                                                                                                                                     Inneholder annonselenker

Stort enklere blir det ikke.  Eller, du kan naturligvis kjøpe sjokolademoussen. Skal du derimot lage en hjemmelaget variant, er denne både enkel og god. I tillegg er den sunnere og proteinrik.

Alt du trenger er 1 boks med proteinpudding i sjokoladesmak, eggehvite og geletin. Jeg har brukt proteinpuddingen fra Ehrmann da jeg synes denne har best sjokoladesmak. Her finnes det mange varianter. Denne er forøvrig på salg nå – HER. Du kan naturligvis også bruke en annen proteinpudding. Ta den du liker best. Skal jeg i tillegg gjøre sjokolademoussen ekstra god, tilsetter jeg 1 -2 spiseskjeer ekstra med kakaopulver , bittelitt vaniljepulver og en liten klype salt. Det blir godt det!

Sjokolademousse med tre ingredienser
Til 1 person

1 proteinpudding med sjokoladesmak
2 eggehviter
1,5 gelatinplate
Valgfritt: 1 -2 ss kakaopulver, 1/4 ts vaniljepulver og en liten klype salt

Bløtlegg gelatinplatene.
Stivpisk eggehvitene. Ha så forsiktig proteinpuddingen ned i de stivpiskede eggehvitene. Bruk en slikkepott eller skje til å blande. Tilsett så de smeltede gelatinplatene.
Ha sjokolademoussen i glass.
Sett kaldt i minimum 1 time.

Bildene er tatt fra dagens dessert som jeg nøt for rundt en time siden. Jeg toppet den med cottage cheese og sjokoladesirup. Nå som jeg sitter og skriver, får jeg lyst på sjokolademousse igjen. Jeg tror jammen jeg skal gå på kjøkkenet og lage den igjen…eller noe annet godt. Det er rart hvordan man kan få lyst på mat eller noe godt bare ved tanken eller ved å se på et bilde. Jaja, det var dagens. Håper sjokolademoussen faller i smak hos deg. Ha en fortsatt fin torsdagskveld.

 

Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg