BESTEM AT DU ER BRA NOK

God lørdag formiddag skjønninger ♥ Jeg kom akkurat hjem fra en knall bra sirkeløkt! I dag kjørte jeg gående utfall, militærpress, biceps curl, stangroing, ligende benhev og brystpress. Jeg gjorde alle øvelsene rett etter hverandre, før jeg tok en pause og gjentok. Totalt gjøre jeg tre runder. Hele treningsøkten tok ikke mer enn en knapp halv time, men jeg skal love deg at jeg rakk å bli svett likevel. Sirkeltrening er effektivt og moro. Nå føler jeg meg helt i hundre og i super godt humør! 

På treningssenteret overhørte jeg to venninner som snakket med hverandre. Det var tydelig at hun ene hadde svært lav selvtillit og hun ville ikke være med på en fest i kveld fordi hun ikke følte seg fin nok. Når jeg hørte dette fikk jeg lyst til å løpe bort, gi henne en god klem og riste litt i henne. Vi er da alle fine og unike på hver vår måte!

Kjære alle og en hver. Akkurat nå vil jeg at du, ja du som leser dette, bestemmer at du er god nok! Si det høyt til deg selv «jeg er god nok». Hver gang du får en negativ tanke om deg selv, din kropp eller din personlighet, skal du si til deg selv at dette er bare en tanke. Og tanker forsvinner fort igjen. Se på denne tanken som en sky på himmelen, den svever enkelt forbi. Ta tak i det her og nå og bestem deg for at slik vil du ikke ha det lenger. At du er fortjener å ha det bra. At du er god nok! For du er nemlig det, god nok akkurat slik du er 💜

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg