EN GOD MANDAG

God morgen ♥ Håper helgen har behandlet deg bra og at du er klar for en god mandag og en ny fenomenal uke! Jeg har allerede vært oppe en god time. Selv om jeg var forferdelig trøtt da vekkerklokken ringte, begynner jeg å våkne til livet nå. Frokosten er inntatt og jeg er klar for å komme meg avgårde. I dag skal jeg være med på ECT-behandling. ECT er elektrokonvulsiv behandling, elektrostimulering, også kjent som elektrosjokk. Jeg har gledet meg til denne dagen en stund og er kjempe spent på hvordan det foregår! 


Det går mot lysere tider og det er ikke lenger bekmørkt om morgenen. Det er en av tusen grunner til at jeg er hoppende glad!

Når det gjelder mandager, vet jeg at det er mange som ikke har et godt forhold til denne dagen Husk at det er mye hva du gjør det til selv. Du kan også se på mandag og ny uke som en fantastisk mulighet til å starte med blanke ark. Det er en klisje, men det er jo på en måte en ny start. Gjør dette til en god mandag! 


Bruk noen minutter denne morgenen på å snakke med deg selv. Jeg vet det høres forferdelig dumt ut, men det fungerer utrolig bra! Gi deg selv skryt, kjærlighet og varme. Hvis du ikke vet hva du skal snakke med deg selv om, så har jeg noen spørsmål du kan tenke over som jeg selv ofte går igjennom.
– Hva gjorde jeg bra forrige uke?
Si det høyt til deg selv, tenk det eller skriv det ned, og skryt av deg selv for det du gjorde bra uken som var. 
– Hva kommer jeg til å gjøre bra denne uken?
Lag gjerne en liten plan over hva du har lyst til å få til denne uken, eller bare tenk over et par ting som du skal ha gjennomført når uken er omme. 
– Hva har jeg lyst til å gjøre denne uken?
Det å ha et par ting å glede seg til, som en slags gulrot, kan gjøre underverker for gledesfølelsen vår. 
Helt til slutt smiler du bredt. Ja, bare gjør det! Hjernen vår er faktisk ganske dum på dette punket. Den merker ikke om du smiler av ekte glede eller kun smiler fordi du “må”. Det utløses lykkehormoner uansett! Mens du har det brede smilet rundt munnen sier du til deg selv at dette blir en god mandag og at uekn blir fantastisk. For det fortjener du!

Da gjenstår det bare å ønske deg  en fenomenal uke og en riktig god mandag :grin: Make it a good one!

Kristine ♥ 

14 kommentarer

Siste innlegg