ØVELSE GJØR MESTER

Jeg snakker med jevne mellomrom om positive tanker. Det som er viktig å huske på her, er at du aldri kan snu negative tanker til positive på en to tre. Det er som alt annet; du må øve på det. Øvelse gjør mester! Jo mer du øver på positive tankemønstre og positive vaner, jo lettere vil det bli for deg å bruke dem i hverdagen og de vil komme mer naturlig. 

SAMSUNG CSC
Er du en av dem som ser deg selv i speilet på morgenen mens du pusser tenner og hakker på deg selv, fordi nesen er litt skjev, puppene litt forskjellige eller magen litt stor? Da er det på tide å endre den vanen!  Begynn i det små ved å pusse tennene i gangen eller på kjøkkenet, et sted hvor det ikke er speil. Etterhvert kan du forsøke å pusse tenner foran speilet og si noe pent til deg selv isteden. 

Gjør enkle endringer slik at du er i et miljø og lever i de vanene hvor de negative tankene ikke jager deg like lett. Gjør det vanskeligere for negativiteten å vokse! Det å skulle være glad i seg selv og jobbe med å elske seg selv, er ikke lett, men ved å legge til rette og øve, vil det bli lettere og lettere. 
Øvelse gjør mester, så start i dag med å legge til rette for de positive tankene✨

Kristine ♥

4 kommentarer

Siste innlegg