HVA GJØR DEG LYKKELIG?

Hva gjør deg lykkelig? Tenker du noen gang over det spørsmålet? Det er absolutt et spørsmål jeg mener de fleste burde tenke mer på. Blir du mer bevist på hva som gjør deg lykkelig og hva som er et godt liv for deg, er det også enklere å gjennomføre dette og å være lykkelig. 
Bruk ti minutter denne søndagskvelden til å tenke over det overnevnte spørsmålet. Hva gjør deg lykkelig? 
Her kan du se noen av de tingene jeg mer er viktig og som gjør meg til en mer lykkelig person.

SAMSUNG CSCÅ smile 
Et smil utløser faktisk lykkehormoner selv om du ikke mener det. Så dra på deg et smil av og til, og vips så er du mer glad og smiler mer av natur!

Å le
Det sies at en god latter forlenger livet. Det tror jeg så absolutt på! En god latter gir en god følelse i kroppen.

Å være takknemlig
Du og jeg er utrolig heldige som har tak over hodet og mat på bordet. Og for et titusentalls andre ting. Minn del selv av og til på hva du er takknemlig for og hvor heldig du er. 

Å være med mennesker en er glad i
Om det er familie, kjæreste eller venner, å være med de man er glad i, de som løfter en opp, inspirer og motiverer deg gir både glede og lykke. 

Å tilgi
Livet er alt for kort til å gå rundt å være sur og lei, om det så er på deg selv eller noen andre. Tilgi og gå videre. Det er ikke verdt å bruke energien din på! 

Å nyte de små øyeblikkene
Hver dag er fylt med små unike øyeblikk. Se på den nydelige solnedgangen, hopp i sølepytten om du får mulighet, kos deg i sofaen med en kopp kakao, bas i snøen, eller noe helt annet!

Å ta en dag av gangen
Det å tenke over hva som gikk galt i går eller hva en skal gjøre i morgen, gjør at du glemmer å leve her og nå. Ta en dag av gangen og lev i nuet! 

Å glede noen 
Om det er å gi noen et lite kompliment, sende en hyggelig melding eller be noen over på en kopp kaffe. Å glede noen andre resulterer også i at du føler deg mer glad selv. 

SAMSUNG CSC
Å trene
Å bruke kroppen føles godt og bevarer helsen samtidig som det utløser endorfiner som gir oss en følelse av lykke. Gi deg selv denne kjære tiden til å være aktiv og ta vare på deg selv. 

Å elske seg selv
Dette er kanskje det viktigste punktet. Å være glad i seg selv,  gjør også at du tror mer på seg selv og våger å gå etter dine egne drømmer. Du er et helt unikt menneske med masse gode egenskaper. Snakk pent til deg selv og vær snill mot din kropp og psyke!

Så hva gjør deg lykkelig? :razz:

Kristine ♥

Siste innlegg