JA, DU ER GOD NOK

Noen ganger får jeg en følelse av sosiale medier om at jeg ikke strekker til. Og jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke er den eneste! Du skal ha six pack, du skal løfte tungt og du skal trene hver dag. Du spiser sunt med har ikke synlige magemuskler? Da spiser du ikke sunt nok. Så du tar ikke 100 kilo i knebøy? Hvorfor i huleste løfter du? Kan du ikke løpe 1 mil på 45 minutter? Hvorfor gidder du i det hele tatt å løpe? 

SAMSUNG CSC
Jeg kan ingen av de overstående, men jeg er da mer enn god nok likevel! Det er noe jeg vil si til dere også. Du er mer enn god nok og det er ikke slik at du være en viss måte eller prestere på en viss måte for å ta vare på kroppen din og være sunn. En sunn livsstil handler ikke om må se ut på en spesifikk måte, løfte x-antall kilo eller løpe så så raskt. Det handler om å ta vare på kroppen din, fysisk og psykisk.

Jeg tror mange av dere tenker på meg som en fitnessperson eller treningsperson men jeg har likvell feil og mangler. Jeg er verken super sterk eller super rask. Ikke minst, jeg gjør andre ting enn å trene. Og jeg elsker iskrem!

Jeg ønsker ikke at sosiale medier skal få deg til å føle at du ikke gjør en bra nok innsats. Du er god nok, selv om andre løfter mer eller løper raskere enn deg. Ja, du er god nok! Trene og tar vare på deg selv fordi du elsker deg selv, og fordi du er god nok akkurat slik du er og med den innsatsen du gjør. 

Kristine ♥

18 kommentarer

Siste innlegg