MATPAKKEN TIL JOBB

Riktig god morgen! Når du leser dette har jeg allerede vært oppe i godt over to timer og er igang med arbeidsdagen. I dag tenkte jeg å vise dere matpakken min. Jeg er nemlig veldig fan av matpakker og har alltid med meg en matboks eller to til skole og jobb. 


Slik ser matpakken til jobb ut i dag.
En boks salat med potetskiver, laks og tunfisk, et eple, en boks med sjokoladeproteinpulver og koffeinfri kaffe, en Maxim proteinbar og en pose Sweet & salty supersnack. Salatboksen blir lunsjen min sammen med eple. Blandingen med sjokoladeproteinpulveret og koffeinfri kaffe lager jeg en proteinkaffe av som jeg tar som et mellommåltid og spiser sammen med proteinbaren og supersnack.  


Sweet & salty er en økologisk snackmiks som inneholder morbær, lettsaltede cashewnøtter, mørk sjokolade og superbær. Den er virkelig god! Det samme er proteinbaren til Maxim. Selv synes jeg smaken salted caramel er hakket bedre enn denne i smaken crispy brownie, men de er veldig gode begge to. Perfekt som litt ekstra kos!

Med det ønsker jeg deg en riktig god helg. Gjør noe moro, noe du har glede av og som får deg til å smile :grin: Øyeblikk med glede skaper du selv. Sørg for at du får positiv innputt i helgen! Selv drar jeg på hyttetur etter jobb i kveld. Der blir det kos, avslapping, god mat og sosialhygge. Det blir deilig! 
Nyt lørdagen.

Kristine ♥

9 kommentarer

Siste innlegg