MIN FAVORITT MAGEØVELSE FOR TIDEN

God morgen skjønninger!
Mageøvelser er en av de tingene som er mest etterspurt her på bloggen. Jeg trener ikke mage ofte, da jeg mener det er unødvendig. Baseøvelser som knebøy, markløft og stående stangroing kobler på mye coremuskulatur og ved å gjøre disse får du derfor mye “gratis” magetrening. Når det gjeler de mageøvelsene jeg gjør, så fortrekker jeg å variere. Jeg prøver hele tiden noe nytt og finner nye øvelser som jeg liker. Dette er min favoritt mageøvelse for tiden. Den tar ordentlig godt både i de rette- og de skrå magemusklene. Jeg blir alltid støl dagen etterpå. Det er så deilig! 

SONY DSC
SONY DSC

Min favoritt mageøvelse for tiden

Jeg aner ikke hva denne øvelsen heter, eller om den i det hele tatt har noe navn. Du kan gjøre øvelsen på en BOSU-ball, slik jeg gjør på bildet, eller du kan gjøre den på gulet. Jeg personlig foretrekker å gjøre den på BOSU. Ettersom BOSU-ballen er ustabil må du også fokusere på å holde balansen og dermed får du koblet på enda mer coremuskulatur, enn om du gjør øvelsen på gulvet. 

Legg deg på BOSU-ballen med en fot i gulvet og det andre benet strukket rett ut. Strekk ut motsatt arm enn det utstrakte benet ,og ha den andre armen langs kroppen. Dette er startposisjonen slik du ser på det første bildet. Stram coremuskulaturen. Før det utstrakte benet og den utstrakte armen mot hverandre ved å bøye i hoftene. La hånden berøre leggen og senk kroppen rolig tilbake igjen. Gjenta 15 -20 ganger før du bytter side. 
Gjør 2 -3 sett og jeg er sikker på at du vil kjenne det imorgen!

SONY DSC
Er ikke antrekket mitt kult forresten? Det er fra SportLuxe. Jeg digger Lucas Hugh toppen med glitter og Nimble tightsen med vinge-detaljer. Det er noe med nye treningsklær som gjør det ekstra motiverende å komme seg på trening. Når jeg føler meg fresh og fin, har jeg også de beste treningsøktene :grin: Som alltid er også Noccoen med og Miiego øreproppene på. 

Om du skal trene i dag; ha en god en. Om ikke; ha en herlig onsdag! 

Kristinne ♥

19 kommentarer

Siste innlegg