FLUFFY SKIVER

Til frokost i dag hadde jeg ekstra god tid, da jeg begynte sent på forelesning. Da unnet jeg meg en lang og god frokost. Jeg  laget fluffy skiver som jeg serverte med diverse godt pålegg.

SAMSUNG CSC
Disse blir som en slags brødskive, men i mine øyne er de mye bedre! De fluffy skivene er saftige, luftige og gode. Ikke minst er de veldig mettende, og inneholder godt med proteiner og fiber. Lag dem til frokost, putt dem i matboksen eller ha de som en ekstra god kveldsmat, og topp med akkurat det du synes er best! 

SAMSUNG CSC

Fluffy skiver
6 -8 stykker

4 egg
ca 100 g cottage cheese
0,5 dl vann
3 ss mel, jeg brukte 1 ss mandelmel, 1 ss fiberfin og 1 ss havremel
1 ts bakepulver
1/3 ts salt

Skill eggeplommene fra eggehvitene. Bland sammen eggeplommer, vann, mel, cottage cheese og bakepulver. 
Stivpisk eggehvitene med salt. 
Vend forsiktig mel og cottage cheese -blandingen inn i de stivpiskede eggehvitene. 
Lag 6 -8 klatter på en bakplate og smør dem litt utover med baksiden av en skje. 
Stek på 225 grader i 12 -15 minutter.
Avkjøl på rist. 

Disse fluffy skivene holder seg fire -fem dager i en pose i kjøleskapet. Skal du oppbevare dem lenger enn det, ville jeg frosset dem ned. Da kan du tine de i stekeovnen eller i brødristeren. 

SAMSUNG CSC
Jeg er en sånn person som elsker litt av alt prinsippet. Slik blir det derfor ofte med pålegget mitt. Til frokost ble mine fluffy skiver servert med smørost, kokt egg og cherrytomat, med pepperskinke, kokt egg og cherrytomat, og med blåmuggost og fibersirup
Håper det smaker :grin:

Kristine ♥

16 kommentarer

Siste innlegg