TYNNE, SAFTIGE OG SUNNE PANNEKAKER

God påskeaften. Håper du nyter noen deilige påskedager ♥ I skrivende stund ligger jeg godt plantet i sofaen, ikledd joggebukse og en stor fleecegenser, med pcen på fanget og påskeegget i hånden. En ganske så behagelig posisjon, skal jeg si deg! Jeg laget tynne, saftige og sunne pannekaker til lunsj, og akkurat nå er jeg litt for mett. Derfor har jeg lagt meg flat i sofaen, for å ta meg en lunsj-lur. 

SAMSUNG CSC
Det høres kanskje merkelig ut, men jeg er så fornøyd med meg selv denne ferien. Jeg bestemte meg for at jeg skulle være ekstra effektiv før ferien begynte, få unnagjort så mye jobb og skole som mulig, slik at jeg virkelig kunne nyte ferien når den startet. Jeg er stort sett alltid veldig effektiv før en ferie, men ofte sliter jeg da med å klare og senke skuldrene og finne roen når ferien setter i gang. Jeg bruker ofte flere dager på å klare å slappe av. Denne påskeferien, datt jeg rett inn i feriemodus og har klart å ta det helt med ro fra første time! Det er jeg veldig glad for! Når hverdagen stort sett flyr unna i et forrykende tempo med en stappfull kalender, er det ekstra viktig å kunne slappe av, senke stressnivåene og virkelig hente seg inn igjen. 

SAMSUNG CSCOver til overskriften og dagens lunsj, disse tynne, saftige og sunne pannekakene. I mangel på rundstykker, og fordi jeg ville ha noe raskt, laget jeg pannekaker. Jeg blir aldri lei pannekaker! Du trenger kun tre ingredienser; egg, havregryn og melk av ønsket type. Vips så får du fiberrike, proteinrike og mettende pannekaker som både er sunne, saftige og veldig gode. Mine pannekaker ble servert rykende ferske med brunost og jordbærsyltetøy. Det er nemlig en av mine favoritter. Det er utrolig godt når brunosten smelter ned i de lune pannekakene! 

SAMSUNG CSC

Tynne, saftige og sunne pannekaker
Til 2 personer

4 egg
4 dl havregryn
2 -3 dl melk
Valgfritt: 1/3 ts salt, 1 ts sukrin eller annen søtning, 1/3 ts kardemomme, 1/2 ts kanel

Ha alle ingrediensene i en bolle og mos med stavmikser. Eventuelt kan du bruke en foodprosessor eller blender. Tilsett melk etter hvor tykke / tynne pannekaker du ønsker.  Hell litt røre i en stekepanne på middels varme og fordel røren tynt utover. Stek i cirka 1 minutt på hver side. Server. 

Nå skal jeg være så crazy at jeg skal lukker øynene en god halv times tid og tar meg en formiddagslur. 
Ha en fortsatt fin påskeaften :grin:

Kristine ♥

16 kommentarer

Siste innlegg