FULLKROPPSPROGRAM – TREN HELE KROPPEN UTE UTEN UTSTYR

SONY DSCHar påskeharen vært hos deg i år? Det har den hos meg. Faktisk flere ganger! Nå har jeg hatt noen skikkelig late og avslappende dager med masse påskegodis fra påskeharen, hygge og kos. I dag kjente jeg at det var på tide å bevege kroppen igjen. Om du også føler for å bevege kroppen, men ikke har tilgang på et treningssenter i påsken, er det ikke noe problem. Her har du et fult program for hvordan du kan trene hele kroppen ute uten utstyr. Du kan også trene fullkroppsprogrammet inne om du ønsker det. Jeg anbefaler likevel at du gjør det ute. Frisk luft gjør at du føler deg ekstra bra etterpå. God trening!


Bulgarsk utfall
Plasser det ene benet på en stol, benk eller lignende. Det andre benet plasseres et godt steg fremfor deg. Bøy i hoftene og knærne slik at du senker overkroppen slik at det bakre kneet berører bakken. Press deg opp igjen. Fullfør et ben, før du gjentar med det andre benet. 


Båten med benhev
Stram core muskulaturen under hele øvelsen slik at du beholder en naturlig ryggposisjon. Sitt slik at rumpen berører underlaget med bena rett ut. He så overkroppen, samtidig som du trekker til deg bena slik at lårene møter overkroppen. Før rolig tilbake igjen. 


Push ups
Stå i planke posisjon med en strak kropp. Senk kroppen ned mot håndflatene. Stram core muskulaturen underveis. Press tilbake. 


Dips 
Plasser hendene på en stol, benk eller lignende og bena på gulvet / bakken. Bøy i albueleddet og senk kroppen forsiktig ned mot underlaget. Press opp igjen. 


Hip thrust
Legg skuldrene dine på en benk eller stol, med rumpen i underlaget. Plasser føttene godt i bakken. Press hoften opp samtidig som du skivser rumpen sammen. Hold litt på toppen før du senker deg rolig ned igjen. 


Fotstående skulderpress
Stå i bro med strake ben og armer. Senk overkroppen ned slik at hodet kommer i kontakt med underlaget. Dytt fra igjen. 

Hvor mange sett og repetisjoner du tar, avhenger av utgangspunktet ditt. Gjør øvelsene rett etter hverandre som en sirkeløkt, før du så tar en pause og gjentar en gang til. Prøv deg på 3 sett med 15 -20 repetisjoner. Jeg skal love deg at det er langt mer slitsom enn hva det ser ut til. 
Lykke til :grin:

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Statera Marit Ebeltoft:
   Jeg gjør den ikke så ofte selv. Den øvelsen er mye tyngre enn man skulle tro! Håper du nyter påsken Marit 🙂

  2. Så kjekt! Fotstående skulderpress må jeg huske å inkludere i treningen min litt oftere, man glemmer jo av endel øvelser 🙂 Er jo ikke rent få av de. Tror jaggu det skal bli rom for noen treningsøvelser idag.. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg