DU ER IKKE KROPPEN DIN

God morgen go’inger ♥
Som dere allerede vet, har jeg en fortid med både depresjon og spiseforstyrrelse bak meg. Er det en ting jeg har lært av fortiden min, er det at jeg ikke er kroppen min. Jeg defineres ikke av kroppen og utseende mitt!

SONY DSC
For bare fire -fem år siden, følte jeg at jeg var mislykket om jeg ikke så ut på en spesifikk måte. Nå har jeg heldigvis lært at jeg har så utrolig mange gode egenskaper som ikke omhandler kropp. Jeg har virkelig bygget opp styrken min fra innsiden og ser i dag på meg selv som en psykisk sterk person. Selv om jeg trener en del og får mye glede av dette, handler livet mitt om så mye mer enn kropp og trening. Dette er bare en miniliten brøkdel av hverdagen min.

Husk at vi du har en kropp, men du er ikke kroppen din. Verdiene dine sier så mye mer hvem du er! Om du føler deg usikker på hvilke verdier du har, kan du ta frem et ark og skrive ned det som er viktig for deg i livet ditt og det som betyr noe for deg. Det kan for eksempel være viktig med kjærlighet fra venner og familie, tillit til de som står deg nær, å har frihet til og bestemme hva du vil gjøre, positivitet, ærlighet og trygghet.
Du er så mye mer enn kroppen din. Ikke la deg bli definert av den!  

Kristine ♥ 

20 kommentarer

Siste innlegg