Svin med bacon er en klassiker jeg aldri blir lei. Det er utrolig godt og utrolig enkelt! Jeg er generelt fan av mat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. I dag laget jeg nettopp svin med bacon til middag. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør. Kjempe godt!
Svin med bacon og tilbehør
Til 2 personen
Svin
Ca 400 g svin indre- eller ytrefilet
4 skiver bacon
Salt og pepper
Krydre svinefileten med salt og pepper, og surr den i baconskiver. Legg kjøttet på en bakplate.
Stikk gjerne et steketermometer i fileten. Da er du garantert et godt resultat. Stek på 175 grader til svinefileten har nådd 68 grader. Dette tar cirka 20 minutter.
Grønnsaker
1/2 brokkoli
Ønsket mengde
Krydder, jeg brukte hvitløk og sitronsaft
Skjær brokkolien i buketter og del cherrytomatene i to. Legg grønnsakene på bakeplaten sammen med svinefileten. Ha over krydder.
Grønnsakene er ferdig når kjøttet er ferdig.
Rotmos
2 poteter
1/2 kålrabi
2 ss crème fraîche, eventuelt kesam
Salt og pepper
Del poteter og kålrabi i grove grove biter. Kok til det er mørt, i cirka 15 minutter. La dem dampe av seg noen minutter før du har i crème fraîche, salt og pepper, og moser rotmosen.
Server.
Der har du en knall god og sunn middag, fylt med masse proteiner, fiber, vitaminer og mineraler. Hurra for mat som både gjør smaksløkene og kroppen glad!
Håper det smaker og ha en god tirsdagskveld
Kristine ♥
Cialis Sin Receta Valencia Bactrim Ds Without An Rx Want To Buy Real Isotretinoin cialis Cialis Levitra Y Viagra
Madeleine:
Hihi… 🙂
Lag middag til meg 😛
Anonym:
Det var det også 🙂
Inger:
Enig! Knall godt 🙂
Hilde:
Ja, det kan du 🙂
Kan jeg lage rotmos av bare rot og ikke potet?
Svin og bacon er en sykt digg kombinasjon 😀
Det såg utrolig godt ut 🙂