SVIN MED BACON

SAMSUNG CSC
Svin med bacon er en klassiker jeg aldri blir lei. Det er utrolig godt og utrolig enkelt! Jeg er generelt fan av mat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. I dag laget jeg nettopp svin med bacon til middag. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør. Kjempe godt!

SAMSUNG CSC

Svin med bacon og tilbehør
Til 2 personen

Svin
Ca 400 g svin indre- eller ytrefilet
4 skiver bacon
Salt og pepper

Krydre svinefileten med salt og pepper, og surr den i baconskiver. Legg kjøttet på en bakplate.  
Stikk gjerne et steketermometer i fileten. Da er du garantert et godt resultat. Stek på 175 grader til svinefileten har nådd 68 grader. Dette tar cirka 20 minutter. 

Grønnsaker
1/2 brokkoli
Ønsket mengde 
Krydder, jeg brukte hvitløk og sitronsaft

Skjær brokkolien i buketter og del cherrytomatene i to. Legg grønnsakene på bakeplaten sammen med svinefileten. Ha over krydder.
Grønnsakene er ferdig når kjøttet er ferdig. 

Rotmos
2 poteter
1/2 kålrabi
2 ss crème fraîche, eventuelt kesam
Salt og pepper

Del poteter og kålrabi i grove grove biter. Kok til det er mørt, i cirka 15 minutter. La dem dampe av seg noen minutter før du har i crème fraîche, salt og pepper, og moser rotmosen.
Server. 

SAMSUNG CSC
Der har du en knall god og sunn middag, fylt med masse proteiner, fiber, vitaminer og mineraler. Hurra for mat som både gjør smaksløkene og kroppen glad! 
Håper det smaker og ha en god tirsdagskveld :smile: 

Kristine ♥ 

9 kommentarer

Siste innlegg