ENKLE RUNDSTYKKER TIL FROKOST

God morgen dere! I dag hadde jeg ekstra god tid på morgenkvisten da jeg begynte senere enn normalt, og valgte å ta meg en rolig morgenstund. Jeg bakte enkle rundstykker til frokost, tente noen lys og koste meg i mitt eget selskap. En super deilig start på dagen!

SAMSUNG CSC
Til hverdags synes jeg ofte det er greit med noe enkelt i matveien. Jeg brukte derfor brødmiksen når jeg laget rundstykkene. For å gjøre de ekstra saftige og gode, tilsatte jeg kesam og fiberfin. Da synes jeg nemlig resultatet blir enda bedre. Saftige og gode rundstykker på en – to -tre!

SAMSUNG CSC

Super enkel rundstykker

1 pakke brødmiks
40 g fiberfin*
1 ts sukrin+
100 g kesam, eventuelt gresk yoghurt eller kokosmelk
2 -2,5 dl vann

Rør sammen ingrediensene. 
La svelle i 5 -10 minutter. 
Form rundstykker. Jeg fikk 10 mellomstore.
Stek på 200 grader i 10 -12 minutter.

*kan byttes ut med annen tørrvare som speltmel, havremel eller lignende

SAMSUNG CSC
Server med hva du måtte ønske av pålegg. Jeg liker alltid litt forskjellig, helst både noe søtt og salt. Dagens enkle rundstykker ble toppet med smørost, skinke og Jarlsbergost, egg, paprika og litt salt, og kesam og sukkerfritt syltetøy. Med et ekstra egg, en Nocco, en appelsin og en kopp kaffe, er jeg rustet for en ny og fin dag! 

SAMSUNG CSC
Nå får jeg sette igang dagens gjøremål. Imorgen drar jeg på ferie, jentetur til Vilnius, og blir borte resten av uken. I dag har jeg derfor en lang liste med skole, jobb, blogg og pt-plikter som må gjøres. Forhåpentligvis rekker jeg en treningsøkt også!
Vi snakkes senere. Håper du får en herlig onsdag så lenge :razz: 

Kristine ♥

24 kommentarer

Siste innlegg