SELV EN PT HAR BEHOV FOR PT

I dag startet jeg faktisk dagen med en pt-time før klokken var slått syv. Phu! Jeg skal ærlig innrømme at det føltes forferdelig tungt å stå opp når vekkerklokken ringte. Det fløtes faktisk helt forferdelig om jeg skal være helt ærlig, men ettersom jeg hadde en avtale var det bare å få rumpa ut av sengen og komme seg igang! Etter en kaffekopp og en runde med kaldt vann i ansiktet følte jeg meg med en gang mer våken og klar for en økt. 

SONY DSCMange tenker at en personlig trener er en super person som klarer alt alene, men selv en pt har behov for pt.  Jeg hadde en pt- time med Magnus som er pt på Actic der jeg trener. Selv om jeg selv er utdannet personlig trener, trenger jeg også et push i rumpen av og til for å komme meg ut av komfortsonen. Ikke minst er det kjempe nyttig slik at noen kan se over teknikken din på diverse øvelser. 

Hvorfor skal en trene med pt tenker du kanskje? Det kan være mange forskjellige årsaker. For noen kan det være nyttig å ha faste avtaler for trening hvor du har en pt som venter på deg. På den måten blir det vanskeligere å sluntre unna. En pt vil også kunne hjelpe deg med å sette opp gode mål og gi deg en hjelpende hånd på veien mot målet, ved at han eller hun gir deg personlig oppfølging. Ikke minst er det veldig moro!

SONY DSC
Vi kjørte en teknikksjekk på knebøy og markløft før vi trente diverse kettlebells. Jeg trener så og si aldri med kettlebells! Det gav meg inspirasjon videre til min egen trening. Fremover skal jeg desidert bruke kettlebells mer. Det er det som er så supert med å få hjelp av en personlig trener. For min del blir det mye av det samme og lite variasjon. En time med pt, gav meg ny giv og fikk meg til å åpne øynene for noe litt annet enn hva jeg vanligvis gjør!

Resten av dagen har jeg tilbrakt på stranden i det nydelige solskinnet. Det er hva jeg kaller en fantastisk tirsdag :grin: Håper dagen din har vært bra!

Kristine ♥

Siste innlegg