PROTEINRIK “ISKREM”

SONY DSC
Til dessert i dag laget jeg denne en slags iskrem. Det er en blanding av bananis og proteinfluff. Resultatet blir en lett og kremet liksom “iskrem”. Det beste av alt, desserten inneholder godt med proteiner, fiber, sunne fettstoffer og vitaminer og mineraler. Også tar det bare to -tre minutter å lage den! 

SONY DSC

Proteinrik “iskrem”
1 porsjon

1 stor frossen banan
1 egg
20 g vaniljeprotein
3 dråper vanilje stevia, kan sløyfes

Ha alle ingrediensene i en bolle. Mos med stavmikseren. La stavmikseren gå 1 -2 minutter, slik at det blir en luftig konsistens. Spis med en gang. 

SONY DSCDu kan naturligvis variere smakene etter hva du ønsker. Bruk for eksempel sjokoladeprotein og tilsett kakaopulver for en sjokolade variant, bruk frosne jordbær istedenfor banan til en jordbæriskrem, litt kaffepulver, sukrin+ og en dæsj kakaopulver vil gi en mocca variant, eller bytt ut frossen bananen mot frossen ananas og mango for en tropisk iskrem. Her har du mange muligheter!

SONY DSCPå toppen har jeg kakaopulver, bringebær, bananbiter og en hjemmelaget sjokoladesaus. Sjokoladesausen laget jeg av å smelte kokosolje sammen med sukringold, og blande inn kakaopulver og litt salt. Super godt! 
Håper det smaker :razz:

Kristine ♥

Siste innlegg