I dag ble det tynne proteinpannekaker til lunsj. Jeg går aldri lei proteinpannekaker. Det er jo så godt!
Proteinpannekaker er veldig enkelt å lage. I denne oppskriften for eksempel, er det bare å røre sammen ingrediensene ,og du kan fint lage pannekakene uten helsekost ingredienser om du ønsker det. Det som tar tid med pannekaker, er stekingen. Jeg er en utålmodig sjel og ender alltid opp med å spise opp nesten alle pannekakene mens jeg steker. Det er jo så kjedelig å vente! Uansett, håper pannekakene faller i smak hos deg også
Tynne proteinpannekaker
2 egg
1 dl melk, eventuelt vann
2 ss mel, jeg brukte 1 ss speltmel og 1 ss mandelmel
1 ss vaniljeprotein, kan byttes ut med mer mel
2 ss kesam, eventuelt gresk yoghurt eller lignende
1 ss sukringold
Valgfritt: bittelitt salt, kanel og kardemomme
Bland sammen alle ingrediensene.
La røren svelle i 5 -10 minutter.
Stek så pannekaker i en panne på middels varme. Jeg steker i litt kokosolje.
Server med en gang.
Jeg har servert mine proteinpannekaker med Barebells vaniljeproteinpudding, kesam, sukrinmelis, jordbærsyltetøy, bringebær og blåbær. Snart blir det norske jordbær på pannekakene. Det gleder jeg meg til!
Ha en finfin kveld.
Kristine ♥
Jeg er allergisk mot egg, er det noe jeg kan erstatte det med?:)
Victoria:
Pannekaker er alltid godt 🙂
Hilde:
Enig 😀
Pernille:
Da er vi to 😀
Ser jo kjempe gode ut! 🙂
Pannekaker er så godt!!! 😀
Jeg blir heller aldri lei 😛