NY RUMPE FAVORITT – GLUTE PUSHDOWN

Gode rumpeøvelser er noe jeg aldri får nok av! Det har vel noe med at jeg av natur har veldig liten rumpe, og å bygge en bakende er derfor noe jeg har jobbet hardt for. Baseøvelsene knebøy og markløft, er fortsatt de absolutt beste øvelsene om du ønsker å bygge rumpe, men for å få ekstra kontakt kan det lønne seg å gjøre noen isolasjons øvelser. Glute pushdown er virkelig blitt en ny rumpe favoritt hos meg. Det er en super isolasjonsøvelse hvor jeg får skikkelig god kontakt med rumpen uten at jeg blir sliten i lårene.   

Glute pushdown

Til denne øvelsen bruker du et assistert pull ups apparat. Gå opp på apparatet, ta godt tak i sidehåndtakene og sett den ene foten på setet → det øverste bildet. Stram core muskulaturen og press setet kontrollert nedover. Ha fokus på å presse ned gjennom helen. Skvis rumpen sammen i bunnposisjon → det nederste bildet. Før så setet tilbake til startposisjonen. Gjenta. 
Avslutt treningsøkten din med  3 sett av 10 -12 repetisjoner og jeg kan love deg at du vil kjenne det dagen etter :grin: 

Kristine ♥ 

10 kommentarer

Siste innlegg