NOE SOM GJØR DEG GLAD

Riktig god lørdags morgen ♥ I dag vil jeg gi oppfordre dere til å gjøre noe som gjør akkurat deg glad. 
Det er slik at lykke er noe som kommer. Det er faktisk noe vi må skape selv i våre egne liv. Jeg tror at det å ha det bra og å være lykkelig ofte starter med å ha det bra med oss selv. Om du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg at du leser innlegget 4 tips til bedre selvfølelse. Det å ha det bra, handler også om å gjøre de tingene som gjør deg glad. Det som får frem smilet hos deg, gir deg en god følelse innvendig og som får deg til å føle deg vel. 

SONY DSC
I hverdagen trekkes vi ofte mot plikter, det andre forventer av oss, jobb og vaner som går automatisk. Det kan være lett og glemme hva en selv trenger og har behov for. Vi har alle sagt ja til noe vi egentlig ikke hadde lyst eller energi til, og kjent på følelsen av at det knyter seg i magen når et ja kommer ut av munnen. Men det er lov å si nei av og til. Det er ikke egoistisk å ta beslutninger som er basert på hva du trenger og hva du har behov for. 

SONY DSCUansett hva planene dine er denne helgen, husk å bruk noe tid på det som gjør deg glad og som får deg til å føle deg vel. Det kan være en tur i skogen, å ringe en venninne du ikke har snakket med på lenge, ta deg et varmt bad, sitte alene inne med en sjokolade og lese en bok, eller noe helt annet. Sett av noe tid til deg selv, hvor du kan gjøre akkurat det du føler for og som gir deg en følelse av lykke innvendig. Ved å starte å kjenne etter hva du virkelig vil og sette av tid til dette, vil du generelt føle mer glede i hverdagen. 
God helg :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg