JORDBÆRMUFFINS

God søndag alle sammen ♥ Det er tid for bakesøndag igjen og idag ble det søte jordæbrmuffins. Perfekt på en regnfull og grå søndag som i dag.
 
SONY DSC
Det er høysesong for jordbær og det må feires ved å lage noe godt med disse fantastiske bærene. Disse jordbærmuffinsene er veldig saftige og gode. De kan fint spises uten glasur, om du ønsker det. Jeg valgte å ha over en hvit kremost glasur. De søte jordbærmuffinsene gjør seg ekstra godt til den syrlige kremostglasuren. Glasuren setter en ekstra prikk over i’en på muffinsene. Super gode! Her kommer oppskriften. 

SONY DSC

Jordbærmuffins

2 egg
4 ss sukrin
30g kokosmel
20 g vaniljeprotein, eller annen tørrvare
1 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes
50 g gresk yoghurt / kesam
1 ts bakepulver
Litt vaniljepulver
1 dl kokosmelk, eventuelt vanlig melk
En god dose jordbær, omtrent 150 g, helst fersken men frosne fungerer også

Bruker du frosne jordbær tiner du disse i mikroen først. Del jordbærene i 2 eller 4 biter.
Skill eggeplommen fra eggehviten. Stivpisk eggehvitene med sukrin.
Bland eggeplommene sammen med de resterende ingrediensene.
Vend så deigen forsiktig inn i de stivpiskede eggehvitene og rør inn jordbærbiter.
Fordel røren i muffinsformene.
Stek på 175 grader i 15 -20 minutter.

Glasur
100 g philadelphia
50 g skyr naturell, eller mer philadelphia
4 ss sukrinmelis

Bland sammen alle ingrediensene og fordel over muffinsene.
Pynt gjerne med noen jordbærbiter.

SONY DSC
Jeg har allerede spist to jordbærmuffins. Resten skal jeg forsøke å spare (jeg tørr ikke love noe Rebecca!) til en venninne kommer over etterpå og vi skal spise brunsj. Det er ekstra koselig å kunne servere gode venninner noe søtt og godt! Håper du lar deg friste :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg