TRIPPEL SJOKOLADEISKREM

SONY DSC
Dere vet jo at jeg elsker is. Er det noe jeg spiser (litt for) mye av, så er det iskrem i alle mulige varianter! Etter at jeg hadde spist hjemmelaget pizza i går, fikk jeg skikkelig lyst på is og for en gangs skyld hadde jeg ikke noe is i fryseren. Da tok jeg rett og slett saken i egne hender og laget meg trippel sjokoladeiskrem. 

SONY DSC
Denne skålen var en real isfest. En god sjokoladeis, toppet med hakket sjokolade og sjokoladesaus. Hva mer kan en is- og sjokoladeelsker ønske seg? Både jeg og kompisen jeg hadde på besøk, satt å mmm’et oss igjennom hver vår skål med is. Om du er en iselsker som meg, må du bare prøve denne oppskriften! 

SONY DSC

Trippel sjokoladeiskrem
2 gode isporsjoner 

Sjokoaldeiskrem
1 boks kokosmelk, eventuelt fløte
1 egg
2 ss sukrin+
1 ts gelatinpulver
3 ss kakaopulver
1 ts vaniljepulver
1 ts kaffepulver, kan sløyfes

Pisk egget lett med sukrin. Ha i de resterende ingrediensene. Smak deg gjerne til med søtning og kakaopulver, slik at du får riktig sødme etter dine ønsker. 
Ha røren i en ismaskin og kjør til is. Eventuelt kan du ha ismassen over i en boks og fryse den i fryseren. Rør da om hver halve time, slik at du unngår iskrystaller.

Sjokoladesaus
2 ss kakaopulver
1 ss sjokoladeprotein, kan sløyfes
1 ss fibersirup
½ ts salt
2 ss kokosolje, eventuelt smør
1 ss vamt vann

Bland sammen alle ingrediensene rett før servering.

Til servering
Hakket sukrinsjokolade, eventuelt annen sjokolade

Ha sjokoladeisen i en skål.
Topp med sjokoladesaus og hakket  sjokolade.

SONY DSC
Da er det bare å nyte hver eneste munnfull med deilig, søt og god trippel sjokoladeiskrem. Jeg får i hvert fall lyst på mer når jeg ser på bildene. Det er mulig jeg må lage en runde til senere i dag!
Håper isen faller i smak og at du har en ellers fin fin søndag :grin:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg