TUNFISKBOLLER

SONY DSC
Tunfisk er noe veldig mange synes smaker kjedelig. Selv synes jeg tunfisk smaker ganske lite i seg selv, men sammen med annet, for eksempel i en salat med avokado og egg, synes jeg tunfisk er kjempe godt! For å spice opp tunfisken, kan du lage tunfiskboller. Det er rett og slett som kjøttboller, bare med tunfisk istedenfor kjøtt. Disse smaker lett krydret og tunfisksmaken forsvinner nesten helt. 

SONY DSC

Tunfiskboller
2 porsjoner

2 boks tunfisk
1 egg
1/2 løk
Oregano, chili-, papirka- og hvitløkskrydder

Klem ut all væsken fra tunfisken.  Finhakk løken. Bland sammen tunfisk, egg, løk og krydder. 
Form små boller. Jeg fikk cirka 16 stykker. Stek i en panne på middels varme i 3 -4 minutter på hver side. Du kan også steke tunfisk bollene i ovnen på 180 grader i 15 minutter. 
Server med en gang eller oppbevar i kjøleskapet i en lufttett boks. 

SONY DSC
Da jeg laget disse før jeg dro på ferie, servert jeg tunfiskbollene med grønnsaker og en dressing laget av crème fraîche, finhakket hvitløk og tomatpure. De passer også utmerket i en salat, i wok eller i matboksen. 
Håper det smaker :razz: 

Kristine ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg