GLEDER VED Å KOMME HJEM

Da er jeg tilbake hjemme i kalde Norge. Ja, for selv om temperaturen i dag har vært nok så bra for en norsk sommerdag, er det langt kaldere enn de 30 -40 varmegradene jeg er vant til! Akkurat nå sitter jeg faktisk godt pakken inn i en stor fleece genser og synes det er kaldt! 


Tilbake hjemme, betyr tilbake på favoritt gymmet. En av de tingene jeg har gledet meg mest til ved å komme hjem, er å trene tunge vekter på Actic, treningssenteret jeg vanligvis trener på. Da jeg dro på trening kjente jeg at jeg var relativt sliten etter en lang flyreise og jetlag, men jeg tenkte at det raskt ville føles bedre bare jeg fikk igang kroppen. Der tok jeg feil! Jeg kjørte knebøy, markløft, benkpress og trap bar markløft (på bildene ovenfor). Til tross for at jeg trente med halvparten av vektene jeg gjorde før jeg dro på ferie, var det forferdelig tungt. Jeg pustet, peste og svettet meg igjennom 45 tunge minutter med styrketrening. 


Selv om det var ufattelig tungt å trene, var det også utrolig deilig. Spesielt følelsen etterpå. Som jeg har savnet et bra treningssenter og tunge baseløft! Det tar nok noen dager før jeg kommer meg inn i hverdagsrutiner og normale søvnvaner. I mellomtiden må jeg nok regne med at det føles tungt å trene. Uansett, er det likevel deilig å være tilbake! 

SONY DSC
Å være tilbake på eget kjøkken, er en glede ved å komme hjem. Jeg har ikke laget mat på nærmere atten dager. Nå blir det moro å stå på kjøkkenet igjen! Til middag ble det enkle karbonader som jeg hadde i fryseren, sammen med en tomatbasert grønnsaksgryte. 

SONY DSC
Karbonadene er laget av karbonadedeig som jeg har formet til kjøttkaker. De krydres med salt og pepper før de stekes på begge sider i 4 -5 minutter på hver side. Til den tomatbaserte grønnsaksgryten brukte jeg diverse grønnsaksrester; aubergine, sopp, rødløk, hvitløk og chili. Grønnsakene skjæres i biter og stekes raskt i en gryte med litt olje, før tomatpure og hakkede tomater has over i gryten. Kok i 5 minutter og maten er klar. 

SONY DSC
Jeg måtte naturligvis ha en runde med dessert. Brunost og lomper har blitt blitt sårt savnet mens jeg har vært borte. Lomper og brunost er en uslåelig kombinasjon, og det smakte enda bedre etter noen uker uten. 

Nå skal jeg forsøke å komme meg igjennom mailboksen før jeg skal tidlig i seng og forhåpentligvis hente meg inn etter den lange flyreisen. Jeg gleder meg til å sove i egen seng! Ha en fin og solrik onsdagskveld :grin: 

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg