GOD MORGEN MED INTERVALLER

Riktig god morgen go’inger ♥ Jeg har hatt noen dager etter ferien, hvor jeg har følt meg veldig slapp og sliten. Det henger sikkert sammen med lang flytur og jetlag. I dag føler jeg meg tipp topp igjen. Jeg føler meg faktisk helt fantastisk. For en god følelse!
 

I skrivende stund sitter jeg med kaffekoppen og tripper etter å komme meg avgårde på trening. Jeg skal gjøre denne lørdagsmorgenen til en god morgen med intervaller! Jeg har ikke trent intervaller siden før jeg reiste på ferie. Det vil si at det er nærmere en måned siden sist jeg løp. Da er det på høy tid å få opp pulsen skikkelig igjen og utløse litt runners high! Jeg har planer om å løpe klassiske 1 x 1 intervaller. Altså at jeg spurter i 1 minutt, etterfulgt av 1 minutts aktiv pause hvor jeg går rolig. Det gjentar jeg 10 ganger, slik at selve intervalldelen varer i 20 minutter. I tillegg blir det opp- og nedtrapping. Det tror jeg blir en knall bra intervalløkt!

Håper du har en god morgen og at helgen din blir bra :grin: Husk at det beste livet du har, er det du har akkurat nå, så grip dagen! 

Kristine  ♥ 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg