Saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur
6 stykker
Sjokolademuffins
2 egg
3 ss sukringold
3 ss gresk yoghurt, eventuelt kesam
3 ss kakopulver
20 g sjokoladeprotein
20 g havremel
30 g speltmel, eller annet mel
1 ts bakepulver
1/3 ts salt
0,5 dl melk
Pisk eggene med sukringold. Ha så i kesam og tørrvarene. Bland godt og tilsett melken. Rør til en jevn røre.
Fordel røren i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 20 minutter.
Avkjøl.
Sjokoladeglasur
150 g philadelphia, lett eller vanlig
50 gresk yoghurt, eventuelt kesam
4 dråper stevia vanilje
4 -5 ss sukrinmelis
2 -3 ss kakaopulver
1 ss sjokoladeprotein, kan sløyfes
Bland sammen alle ingrediensene.
Smak deg til med nok søtning og kakaopulver.
Fordel glasuren over muffinsene.
Mmmm…. De er virkelig super gode! Håper du lar deg friste og at sjokolademuffinsene faller i smak.
Ha en en nydelig søndag
Kristine
Anastasia:
Super digge 😀
Elise:
Det er så moro å leke seg på kjøkkenet 😀
Tonje Følid:
De er virkelig gode 🙂
Og dei var fantastiske <3
De så skikkelig saftig og god ut. Du er flink på kjøkkenet 🙂
Det ser så digg ut!!