OVNSBAKT PANNEKAKEWRAP

God kveld. Har mandagen din vært bra? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har hatt den beste starten på uken. I dag var en slik dag hvor alt gikk galt. Du vet, når kaffekoppen velter, du mister bankkortet, glemmer vesentlige ting og snubler på gaten. Men, men. Det kunne absolutt vært verre!

SONY DSCFor å snu en dårlig mandagsmorgen, til en fin mandags ettermiddag, laget jeg denne deilige lunsjen. En ny variant av pannekaken hvor jeg rett og slett stekte pannekakerøren i ovnen. Resultatet blir en deilig, saftig pannekake med wrap konsistens som jeg valgte å kalle ovnsbakt pannekakewrap. 

SONY DSC

Ovnsbakt pannekakewrap
Til 1 porsjon

2 egg
1 ts fiberhusk
3 ss kesam
1 ts sukringold
1/3 ts kanel

Visp eggene lett sammen med en gaffel. Bland inn fiberhusk, kesam og krydder. La røren svelle i fem minutter før du heller den utover et bakplate med bakepapir. Bruk baksiden til en skje til å smøre røren utover til en sirkel.
Stek på 200 grader i 5  -8 minutter. Pannekakewrapen skal bli stiv. 
Avkjøl før du tar av bakepapiret. 

SONY DSC
Topp pannekaken din med akkurat det du ønsker. Jeg valgte å fylle min pannekakewrap med Barebells proteinpudding med kokosmak, tinte jordbær, blåbær og kokosflak. Super godt!

Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg tidlig. Da vet jeg at tirsdagen blir en god dag! 
Ha en fortsatt fin fin mandagskveld :razz:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg