God kveld. Har mandagen din vært bra? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har hatt den beste starten på uken. I dag var en slik dag hvor alt gikk galt. Du vet, når kaffekoppen velter, du mister bankkortet, glemmer vesentlige ting og snubler på gaten. Men, men. Det kunne absolutt vært verre!
Ovnsbakt pannekakewrap
Til 1 porsjon
2 egg
1 ts fiberhusk
3 ss kesam
1 ts sukringold
1/3 ts kanel
Visp eggene lett sammen med en gaffel. Bland inn fiberhusk, kesam og krydder. La røren svelle i fem minutter før du heller den utover et bakplate med bakepapir. Bruk baksiden til en skje til å smøre røren utover til en sirkel.
Stek på 200 grader i 5 -8 minutter. Pannekakewrapen skal bli stiv.
Avkjøl før du tar av bakepapiret.
Topp pannekaken din med akkurat det du ønsker. Jeg valgte å fylle min pannekakewrap med Barebells proteinpudding med kokosmak, tinte jordbær, blåbær og kokosflak. Super godt!
Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg tidlig. Da vet jeg at tirsdagen blir en god dag!
Ha en fortsatt fin fin mandagskveld
Kristine ♥
Anita:
Du får lage den i dag istedet 🙂
Pernille:
Prøv den da 🙂
Anonym:
Her dreier det mye egg, så du smaker egg desverre.
Marianne:
Ja, det kan du 🙂
Aurora:
Ja, sant 🙂
Smart å lage den i ovnen da. Slipper å steke i panna 😀
Kan jeg bruke noe annet enn sukringold? Vanlig sukrin lissom.
Jeg spiser ikke pannekaker og vafler pga eggesmaken. Hvordan er det med denne? Hadde vært gøy å prøve 🙂
Dette så så godt ut at jeg fikk lyst til å lage det selv 🙂
Det så jo bare skikkelig godt ut. Synd jeg har spist kveldsmat 😛