God søndags morgen dere ♥ Akkurat nå befinner jeg meg i Trysil med en god gjeng. I skrivende stund forberedes en real hyttefrokost med alt godt du kan tenke deg! Å, som jeg elsker deilige søndagsfrokoster.
Mens jeg koser meg med frokosten, vil jeg dele disse nydelige havremuffinsene med sjokolade som jeg bakte tidligere i uken. Muffinsene er super enkle å lage. Du rører bare alt sammen i en bolle, og så skal de stekes. Vips så har du saftige havremuffins med smak av boller, som har deilig smeltet sjokolade innvendig. Virkelig super godt!
Enkle havremuffins med sjokolade
6 stykker
1 egg
1 eggehvite
1 ss eplemos, eventuelt kesam eller most banan
0,5 dl væske, jeg brukte vann
40 g havremel
10 g fiberfin, eventuelt mer havremel
15 g vaniljeprotein
1/2 ts bakepulver
1 ss sukringold
1/2 ts kardemomme
1 plate sukrinsjokolade, eventuelt annen sjokolade
Bland sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen i en bolle. Her trenger du bare å blande sammen med en skje. Tilsett eventuelt mer væske om deigen blir løs. Den skal ha vaffelrøre-konsistens. Rør så inn hakket sjokolade. Fordel røren i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Avkjøl noen minutter før du serverer.
Mmm.. Det er så fantastisk godt når sjokoladen smelter inne i muffinsene!
Søte, deilige havremuffins med sjokolade som vil glede både liten og stor. Håper du lar deg inspirere til en bakerunde i dag. Uansett om du nyter søndagen med enkle havremuffins eller ikke, håper jeg du får en herlig søndag
Kristine ♥
kreativemeeg:
Prøv dem selv 🙂
Anita:
Super gode 🙂
Janne:
Smeltet sjokolade er så godt 🙂
Oda:
Ja, det kan du, men da må du nok ha litt mer speltmel enn havremel. Kanskje 10 ekstra gram 🙂
Anniken:
Det var du også 🙂
Janne Haukom Breland:
Ja, så godt da 🙂
Å, halloen.
Ser helt himmelsk godt ut😊
Kan jeg bruke speltmel?
Den smelta sjokoladen <3
De så digge ut!! 🙂
De ser kjempe gode ut! 🙂