Det er latterlig hvor ofte jeg spiser taco. Det, sammen med helstekt kylling med grønnsaker, er nok en av de rettene jeg spiser mest i løpet av et år. Det blir ofte taco flere ganger i uken. Jeg blir aldri lei!
Tacobowl ekstra alt
Til 1 porsjon
1/2 pakke karbonadedeig
1/2 boks kidneybønner
2 ss tacokrydder, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
1/2 løk
2 ss tomatpure
0,5 dl vann
Grønnsaker, jeg brukte ruccola, paprika og cherrytomater
2 ss rømme
2 ss revet ost
2 ss tacosaus
1/2 avokado
1/2 mango
Skjær løken i biter og ha den i en panne sammen med karbonadedeigen. Stek et par minutter. Ha så i tacokrydder, vann, tomatpure og kidneybønner. Kok det opp og la det putre i 3 -4 minutter.
Mens kjøttblandingen putrer, skjærer du grønnsakene, avokado og mango i biter.
Ha salaten i en bolle. Ha så over kjøttblandingen og topp med rømme, revet ost, mango, tacosaus og avokado.
Server og nyt.
Kristine ♥
Guro:
Da er vi to
Ingrid:
Jarlsberg
Victoria Larsen:
Ja, lag deg en tacobowl
Marie Vigebo:
Super godt altså
jernhelse:
Ja, det er så sant. Jeg har laget bønnestuing en gang og var ikke super fan av det. Men bare bønner ved siden av tacoen synes jeg er veldig godt. Uansett, takk for tipset
Hanna:
Så herlig å høre
Prøvde mango i Taco nå! Det blir en fast favoritt :-):-)
Tacobowl-varianter er geniale og faktisk veldig lettvindt dersom en bare steker opp litt ekstra karbonadedeig når en først går i gang
Etter å ha bodd noen år i Texas i min ungdom er jeg blitt veldig glad i å ha “refried beans” (en slags bønnestuing) sammen med taco og nachos. Anbefaler deg virkelig å teste dte ut om du ikke allerede har smakt det. Nydelig sammen med avocado og litt rømme…!
Wææ nam, dette ser såå digg ut!
Så nydelig dette så ut! Det blir middagen min en gang denne uken iallefall
Hvordan ost bruker du?
Elsker taco!!