DAGENS TRENINGSØKT OG ETTER TRENINGSMAT

SONY DSC
Har du fått startet uken med en treningsøkt? I går ble det treningsfri på meg. Jeg kjente meg rett og slett sliten og trøtt, og fant ut at det beste var å hvile. I dag derimot, fikk jeg meg en skikkelig god treningsøkt!

SONY DSCJeg trener fullkroppsøkter for tiden og stortrives med det. Baseøvelser er hovedfokuset og i løpet av uken varierer jeg antall repetisjoner ut fra om jeg trener med tunge, medium eller lette vekter. Dagens treningsøkt var en tung variant og så slik ut:

– Chins med vekt
4 sett * 4 repetisjoner
– Knebøy
4 sett * 4 repetisjoner
– Push ups med vekt
4 sett * 6 repetisjoner
– Kickback i kabel
3 sett * 12 repetisjoner
– Facepull
3 sett * 12 repetisjoner

SONY DSCChinsen min går veldig bra for tiden. Nå er jeg kommet meg opp til 7-8 repetisjoner med 5 kilo ekstra i beltet, og 4-5 repetisjoner med 10 kilo ekstra i beltet. Det er moro!

SONY DSC Dagens etter treningsmat ble sjokoladeproteinkuler. Før jeg dro på trening hadde jeg nemlig lyst på noe søtt og jeg laget klar disse kulene som fikk stå i fryseren mens jeg trente. De ble ordentlig søte, seige og gode.

SONY DSC Jeg brukte 30 g sjokoladeprotein, 1 ss havregryn, 1 ss havremel, 1 ss kakaopulver, 1 ts sukringold, 1/4 ts salt og 1 ss peanøttsmør. Du kan droppe peanøttsmør om du ikke ønsker peanøttsmaken. Alt blandes sammen i en bolle. Tilsett litt og litt væske, jeg brukte melk men vann kan også brukes, til du har en seig og klebrig masse. La massen stå i 5 minutter før du ruller kuler av den. Spis med en gang eller sett kulene i fryseren 1 times tid. Topp gjerne med litt smeltet sukrinsjokolade. Da har du sjokoladeproteinkuler som passer like godt som dessert, snacks, mellommåltid eller etter trening.

Håper dagen din har vært bra :grin: Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! 

Kristine ♥ 

8 kommentarer

Siste innlegg