STYRKETRENING

 God lørdagsmorgen go’inger ♥ I skrivende stund sitter jeg på treningssenteret med mobilen i håneden, skriver disse ordene og lager opp til styrketrening. I dag kjenner jeg at jeg trenger litt ekstra oppladning. Da bruker jeg god tid på å drikke Nocco’en min og høre på fengende musikk gjennom mine Miiego M1. Rart hva musikk og koffein gjør med kroppen på morgenen! Det er forresten tilbud på Nocco caribbean nå. Treningsøkten jeg sitter å lader opp til blir en klassisk styrkeøkt bestående av knebøy, markløft, chins og benkpress med 3 -4 sett og 8 -10 repetisjoner. Her fokuserer jeg på aktivering av rett muskulatur og riktig teknikk. 

 Viste du forresten at styrketrening kan hjelpe deg å bekjempe livsstilssykdommer? En studie viste at styrketrening ikke bare gir deg en sterk og veltrent kropp, men at det å løfte vekter også er med på å bekjempe betennelse i kroppen. Er det ikke fantastisk da dere? Testpersonene trente tre ganger i uken med tre serier av åtte repetisjoner. Etter to måneder hadde de mellom 18 og 25 % mindre betennelser i kroppen. Denne studien er riktignok gjort på overvektige kvinner, og det må forskes mer på, men da har du enda en grunn til å komme deg på trening og få deg en styrkeøkt.                              Kilde: Experimental Gerontology
                                          
Nå skal i hvert fall jeg sette igang økten min. Deretter blir det noen timer på jobb, før taco, is og venninneprat venter i kveld :grin:
Ha en herlig lørdag og en riktig god helg!

Kristine ♥

11 kommentarer

Siste innlegg