DET ER HELT OK

Denne uken har ikke helt vært helt min uke. Aller mest har jeg hatt lyst til å ligge i sofaen, se på filme, spise is og sette resten av verden på pause. Og for å være ærlig, er det akkurat det jeg har gjort mye av tiden. 

SONY DSC
Jeg har selvfølgelig fullført mine “plikter”, slik som jobb og praksis, men ellers har jeg i grunn tatt livet ganske så med ro. Når det gjelder trening, hadde jeg en god treningsøkt på mandag. Ellers har det kun blitt to, korte treningsøkter og en gåtur ute. Sistnevnte bestod mer av at jeg satt i en trapp og hørte på podcast, enn at jeg gikk. Jeg har rett og slett ikke følt for å trene! Når det gjelder maten, har det fristet lite med den vanlige maten jeg spiser, og det har blitt en del sushi og take away, i tillegg til at jeg har spist en dose is, sjokolade eller yoghurtnøtter hver dag. 

SONY DSCOg vet dere hva? Det er helt ok. For det er ikke normalt å være på topp hver eneste dag, hver eneste uke eller hver eneste måned. Jeg trener ikke knall hardt og spiser super sunt hele tiden. Denne uken har jeg vært sliten og umotivert, og det er det helt ok å ta livet mer med ro og gjøre det en føler for. Det er menneskelig og det er lov å ta en pause. Frister sofaen mer enn trening, og is mer enn grønnsaker, går jeg for det. Hvem vet, kanskje har jeg super lyst til å trene igjen imorgen. Eller kanskje det går to uker. Tiden vil vise. I mellomtiden gjør jeg det jeg føler for, for livet handler om å ha det bra og å gjøre det som føles mest riktig for en.

Nå skal jeg nyte den siste kvelden på hytten før hverdagen venter igjen imorgen. Håper du gjør det samme :grin: Lad opp til en ny uke! 

Kristine ♥

Siste innlegg