ONSDAGENS TRENINGSØKT


I dag måtte jeg ha noe søtt og godt som oppladning til trening. Dere som følger meg på snapchat, vet at jeg har et daglig rituale med proteinbar og kaffe. Det å dyppe proteinbaren i kaffen er nemlig helt magisk godt! I dag byttet jeg ut proteinbaren med riskaker med brunost og syltetøy, og noen biter sjokolade. Det sammen med en kopp kaffe, gjorde virkelig susen! 


Da jeg kom på trening fant jeg en kettlebell som matchet tightsen min. Jeg hadde ganske begrenset med tid og bestemte jeg meg for å ta meg en rask treningsøkt med kettlebells. Her er øvelsene jeg gjorde:

Markløft
Push ups
Frontbøy
– Enarms clean and press, husk begge sider
– Enarms roing, husk begge sider
Swing


Som du ser har jeg linket til en video av alle øvelsene. Om navnet på øvelsen ikke er kjent for deg, kan du trykke på linken og se dem. Jeg kjørte 10 repetisjoner på alle øvelsene rett etter hverandre, før jeg så tok en pause. Dette gjorde jeg 4 ganger, slik at det totalt ble 4 runder med 10 repetisjoner på alle øvelsene. En morsom, annerledes og svett treningøkt :grin: Det er virkelig utrolig hvor svett man kan bli på en halv time om intensiteten holdes høy! Test gjerne økten og si hva du synes. 

Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg