ENKEL KYLLINGFORM

God morgen dere ♥ Jeg titter innom for å gi dere et middagstips. Har du ikke bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag, gå for enkel kyllingform! 


I hverdagen er raske og enkle middager min store favoritt. Selv om jeg enkelte dager lager mer fancy mat, blir det stort sett  noe enkelt. I går laget jeg denne enkle kyllingformen hos en venninne. Den ble kjempe god! Du deler opp grønnsaker og kylling, putter det i ovnen og så kan du gjøre noe helt annet mens kylling steker. Jeg elsker slik mat som ordner seg selv! 

Enkel kyllingform
Til ca 3 personer

1 hel kylling
Salt
Pepper
1 squash
1 aubergine
1 fennikkel
Cherrytomater
Oregano- og chilikrydder
1 sitron

Del opp kyllingen. Her finner du en fin video som forklarer deg hvordan. Du kan naturligvis også bare bruke kyllingfilet, kyllinglår eller lignende om du ønsker det. Ha på salt og pepper på alle sidene av kyllingbitene. 
Del grønnsakene i biter og legg dem utover i en ildfast form. Strø over oregano og chilikrydder og press over saften fra sitronen. Legg over kyllingbitene. 
Stek på 175 grader til kyllingen er ferdig. Dette tar cirka 30 -45 minutter avhengig av hvor store bitene er. 
Server.


Du kan gjerne servere kyllingformen med ris, potetmos eller pasta. En enkel og god middag som faller i smak hos liten og stor. Håper det smaker!  
Ha en super torsdag :razz:

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Aleksandra:
   Det er alltid vanskelig å beskrive en smak, men det smaker litt anis kanskje. Det er en veldig god grønnsak 🙂

  2. Kylling er alltid smakfult. Har lagd denne for maaange pr siden, så tusen takk for å bringe den frem fra glemselen 👍🏻😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg