Før vi skulle reise til Stavern på fredag, laget jeg gulrotmuffins. Gjett om det var to stykk fornøyde mennesker som satt i bilen og koste seg med muffins! Det er hva jeg kaller deilig bilmat! Disse muffinsene er enkle å lage, og blir saftige og gode. Du kan spise de med eller uten topping. Personlig synes jeg en glasur gjør gulrotmuffins ekstra gode, så jeg valgte å toppe mine muffins med en klassisk osteglasur. Håper du lar deg friste.
Gulrotmuffins
6 stykker
1 stor gulrot
2 egg
100 g melk
30 g havremel
30 g kokosmel
2 ss sukringold
1 ts bakepulver
4 dråper stevia vanilje, kan sløyfes
1/3 ts salt
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
Pisk egg og melk sammen. Tilsett tørrvarene. Riv gulroten.
Fordel røren i 6 muffinsfomer.
Stek på 180 grader til 15 minutter.
Avkjøl.
Glasuren består av phildephia ost, vaniljepulver og sukrinmelis. Så utrolig godt altså!
Håper det smaker
Kristine ♥
Karoline:
Hihi… Håper du bakte til mannen 🙂
Åse Marie:
Nei, det er ikke nødvendig 🙂
Kine:
Da er det bare å spise 😉
Nå ble jeg sulten her jeg sitter på jobb 😋
Må jeg ha vaniljepulver i glasuren? 🙂
Nå må jeg vel bake. Mannen elsker gulrotkake og muffens. Haha…