DETTE VIL JEG I NOVEMBER


November er rett rundt hjørnet. Tenk at det bare er to måneder igjen av året! Når vi står ovenfor en ny måned, liker jeg å se fremover og tenke ut noe spesifikt jeg vil gjøre. Omtrent som små mål. Det er akkurat som om det gir meg et ekstra giv og får meg til å se mer positivt på den kommende måneden. Har jeg skrevet ned noen små ting som jeg gleder meg til eller som jeg har lyst til å gjennomføre, føles den kommende måneden så mye bedre!

  Dette vil jeg i november:

Starte med nytt treningsprogram
Treningen min har vært kosetrening det siste året. Jeg prøvde meg på et treningsprogram da jeg startet i praksis, men det varte ikke lenger enn en ukes tid! Jeg liker å gå på trening og gjøre akkurat det jeg føler for! Nå føler jeg riktignok at det er på tide at jeg får litt mer system i treningen min igjen og har faktisk fått meg en online coach som skal følge opp treningen min de neste månedene. Jeg gleder meg!

Begynne med julegavene
Desember er ofte en hektisk måned med mye sosiale happenings og ting som skal ordne til jul. Derfor vil jeg gjøre ferdig noen av julegavene før desember begynner, slik at det i hvert fall er noe mindre som jeg «må» gjøre den måneden.

Lese jevnlig til eksamen
Eksamen kommer ofte som et pang! Gode leserutiner med jevnlig lesing er viktig for å få de resultatene jeg vil ha. Jeg har laget meg en leseplan og skal forsøke å følge denne til eksamen.

Puste mer med magen
Når jeg har mye å gjøre, har jeg lett for å puste kun med øvre del av diafragma og da spenner jeg meg lett i skuldrene. Jeg er en person som har lett for å stresse om det er hektisk, men å bli stresset har ofte motsatt effekt. Føler jeg meg stresset skal jeg forsøke å heller senke skuldrene og puste helt ned i magen.

Ta meg en fjelltur
Vi har hytte i Valdres. Det er faktisk over et år siden jeg var der sist! I november skal jeg få til en langhelg på fjellet hvor jeg skal nyte fjellluften, hyttetilværelsen og livet.

– Finne en ny serie å se på
Nå som det blir kaldere og mørkere, er det utrolig deilig å trekke inn i sofaen, pakke seg inn i et pledd og kose seg med en kopp kakao mens jeg ser på en ny favorittserie. Jeg tar gjerne imot tips om du har noen gode serier å anbefale.

Turer i høstluften
Luften på denne tiden av året er så deilig og frisk. I november vil jeg gå flere turer i den friske høstluften. Det er terapi både for kropp og sjel!


Har du noen ønsker for november? :grin:

Kristine  ♥

4 kommentarer
    1. Jeg vil også begynne med julegavene. Det blir så nye stress i desember. Å lette det litt er fint 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg