STORFAVORITTEN LOMPETOAST

 Er det flere enn meg som bare elsker lompetoast? Det er virkelig storfavoritten hos meg. Jeg spiser det ofte fire -fem ganger i uken. Lompetoast er kjempe enkelt å lage. Alt du trenger er lomper og ost! Jeg liker også å ha på ketchup og en form for kjøttpålegg, gjerne salami eller kokt skinke. Deretter er det bare å steke lompene. Vips har du et sunt og kjempe godt måltid på under fem minutter!


Dagens lunsj ble nettopp lompetoast. En med salami og en med kokt skinke, sammen med stekte egg, tomat og avokadobiter ble det en skikkelig power lunsj. Også så godt da! 

Storfavoritten lompetoast

Lomper
Ost, jeg foretrekker Jarlsbergost
Ketchup
Kokt skinke, salami eller lignende

Legg kokt skinke / salami på den ene siden av lompene. Legg så over ketchup og ost i skiver. Brett lompene sammen. 
Stek lompene. Jeg synes det er best å lage lompetoast i en stekepanne. Da steker jeg lompene på middels varme i 3 -4 minutter på hver side. Du kan også steke lompene i et toastjern, vaffeljern eller i stekeovnen. Stek lompene lenge nok til at osten smelter. 


Det er så godt når lompene får en sprø utside, mens det er varm og myk ost inni! Lompetoast passer også utmerket i matboksen. La da lompetoastene avkjøle seg før du pakker dem inn i aluminiumsfolie. Da holder de seg best.
Håper det smaker :razz: Ha en herlig onsdag videre!

Kristine  ♥

14 kommentarer

Siste innlegg