Dagens lunsj ble nettopp lompetoast. En med salami og en med kokt skinke, sammen med stekte egg, tomat og avokadobiter ble det en skikkelig power lunsj. Også så godt da!
Storfavoritten lompetoast
Lomper
Ost, jeg foretrekker Jarlsbergost
Ketchup
Kokt skinke, salami eller lignende
Legg kokt skinke / salami på den ene siden av lompene. Legg så over ketchup og ost i skiver. Brett lompene sammen.
Stek lompene. Jeg synes det er best å lage lompetoast i en stekepanne. Da steker jeg lompene på middels varme i 3 -4 minutter på hver side. Du kan også steke lompene i et toastjern, vaffeljern eller i stekeovnen. Stek lompene lenge nok til at osten smelter.
Det er så godt når lompene får en sprø utside, mens det er varm og myk ost inni! Lompetoast passer også utmerket i matboksen. La da lompetoastene avkjøle seg før du pakker dem inn i aluminiumsfolie. Da holder de seg best.
Håper det smaker
Kristine ♥
Kine:
Håper du koste deg med en god lunsj
Det ble lunsjen min i dag :-):-)
Anonym:
Hvis du har glutenallergi er det mange som kan spise lomper, har du cøliaki må du kjøpe lomper som et merket uten gluten
Andrea:
Å, så herlig å høre
Kristine Larsen:
Så godt og så enkelt
julietalivstil:
Det er super godt
Susanne:
Kos deg med toast
Lille_My:
Ja, det har jeg gjort et par ganger. Men jeg synes faktisk det blir best uten smørost. Tunfisk har jeg ikke testet da. Det skal jeg gjøre. Takk for tipset
Det er så godt! Syntes det blir ekstra godt og saft og dersom jeg bruker smøreost i tillegg til kjøttpålegg og skiver ost! Gjerne en med litt krydder i eller Kavlis kyllingost. Vet ikke om du har forsøkt men kombinasjonen av tunfisk og ost er også magisk i toast. Litt som “tuna melt”.. Det må du teste=)
Hvorfor har jeg ikke prøvd det? Skal lage det med en gang!!!
så godt ut:)
Åhhh så herlig tiiips!
Har sett lompetoast på bloggen din før og spiser det nesten hver dag nå
Kan jeg med glutenallergi spise de lompene?