PANNEKAKEFROKOST

SONY DSCI dag ble jeg invitert på pannekakefrokost hos bestevennen. Og det sier jeg ikke nei til! Proteinpannekaker er noe av det beste jeg vet og noe jeg spiser relativt ofte. Det er likevel noe magisk ved pannekakesmaken når jeg ikke har stekt dem selv. Det er akkurat som om pannekakene blir enda bedre når noen andre har laget dem. Å få servert en slik pannekakefrokost med proteinpannekaker og masse deilig pålegg, var en helt fantastisk start på helgen! 

SONY DSC
Pannekakene ble servert med brunost, blåmuggost, honning, kesam, cottage cheese, jordbærsyltetøy, Barebells proteinpudding, jordbær og vannmelon. Kombinasjonen blåmuggost og honning på pannekaker, er fantastisk godt. Har du ikke prøvd det, må du gjøre det snarest! 

SONY DSC

Pannekakefrokost
Til 2 sultene personer

4 egg
100 g kesam
100 g havregryn
25 g vaniljeprotein, eller mer mel
25 g speltmel
1 ss sukringold
1 ts kardemomme
1/3 ts salt
1 ts bakepulver
0,5 dl melk, eventuelt vann

Ha alle ingrediensene i en bolle. Miks godt sammen. Vi brukte en stavmikser på røren slik at det ikke ble noen klumper fra havregrynene. 
La røren svelle i 5 minutter.
Stek pannekaker på medium varme i 2 minutter på hver side. 
Server. 

SONY DSC
Relativt fornøyd med pannekakefrokost, ja! 

Nå skal jeg komme meg en tur på trening. Deretter går turen til Norefjell. Denne helgen skal jeg nemlig på hytte tur med en liten gjeng fra Nocco. Jeg gleder meg :razz: Håper du får en nydelig helg!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg